neviete poradit aky lcd monitor s tv tunerem do 10 000sk s dph.pouzivanie na hry sem tam uprava fotky obcas nejaky ten film.vopred dakujem za vase tipy.apropo mal by to byt 22palcovy
22"+tuner+10 000Kč=[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale na Slovensku si myslím že se s 22" monitorem s integrovaným tunerem nevejdeš.Takže pokud bys šel do něcěho menšího,opět bych volil LG.Sám mám jeden menší model doma a jediné co mu můžu vytknout je zvuk z integrovaného repra...
Ale na Slovensku si myslím že se s 22" monitorem s integrovaným tunerem nevejdeš.Takže pokud bys šel do něcěho menšího,opět bych volil LG.Sám mám jeden menší model doma a jediné co mu můžu vytknout je zvuk z integrovaného repra...
vdaka ti za typ skusim popozerat ci najdem ak nie tak budem musiet asi kupit televiznu kartu do pc co by som nechcel ale co narobim ked nezozenie.
Myslím že levnější 22" monitor s tunerem nenajdeš.Takže bych to viděl na nějakou TV kartu okolo 1000sk+22"monitor za zbylých 9000.
//EDIT: A jako monitor bych bral ASUS MW221U
//EDIT: A jako monitor bych bral ASUS MW221U
dik za typ ten monitor vyzera zaujimavo.budem to musiet asi vyriesit tak nejako.lebo zatial frcim na lcd televizore s uhloprieckou 82cm na hry nieco uzasne ale ak som prilis dlho na internete tak mi to taha oci casom.https://www.svethardware.cz/forum/attachment.php?attachmentid=2227&stc=1&d=1199225002
Obrázok(1).jpg tak to je on sory za horsiu snimku ale je to fotene mobilom
Obrázok(1).jpg tak to je on sory za horsiu snimku ale je to fotene mobilom