Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: nenabehne pc - jen se toci vetraky

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele tomas.f1
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    51

    cauky, mam tak trochu problem s pc.... zniceho nic se mi za behu zakous a po restartu uz se jen toci ventilatory a nic vic. zkousel jsem reset biosu, vsechno vcetne cpu a zdroje jsem zkousel v jinym pc a vse funguje. vylocuvaci metodou jsem se dostal k tomu ze je v pr**** deska, ale nechapu co by s tim mohlo byt. nenabehne ani bios, jen se roztoci vetraky a zacne se dost hrat southbridge. nevite nekdo o podobnym problemu? jestli ma cenu davat desku opravit (pokud to jde), nebo co s tim. je to 4 roky starej pc, takze asi vymenim komplet, ale zajimalo by me jestli se to nekomu stalo taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Odpoj všechny RAMky, grafiku, hdd, mechaniky, disketovku a zapni. Pak napiš co říká speaker.
    Pokud ani nepípne vyndej ještě CPU a zapni. Pokud zase nepípne je mrtvá deska.

    Ideální by bylo ale napsat o jakou sestavu se jedná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ja by som to vydel na Grafike, s týmto problémom som sa už stretol a odpískala si to grafika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No já myslím že jsi si odpověděl sám - je v háji deska. jestliže jsi všechno ostatní zkoušel v jiném PC a funguje to ... grafikou to teda asi nebude. Desku dávat opravit moc smysl nemá, tyhle věci se většinou neopravují, pokud to není nějaká banální závada. Takže buď sežeň z bazaru jinou (btw je to PC v podpisu?), nebo rovnou uvažuj o upgradu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele tomas.f1
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    51

    jj je to pc v popisu.... speaker nerika nic. navic na ty desce je displej kterej od zapnuti po zacatek bootovani OS problikaval ruznejma kodama jak to identifikovalo zarizeni.... ted tam jen sviti FF coz by melo byt ze je vse OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele tomas.f1
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Odpoj všechny RAMky, grafiku, hdd, mechaniky, disketovku a zapni. Pak napiš co říká speaker.
    Pokud ani nepípne vyndej ještě CPU a zapni. Pokud zase nepípne je mrtvá deska.

    Ideální by bylo ale napsat o jakou sestavu se jedná.
    jedna se o sestavu v podpisu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od tomas.f1 Zobrazit příspěvek
    jj je to pc v popisu.... speaker nerika nic. navic na ty desce je displej kterej od zapnuti po zacatek bootovani OS problikaval ruznejma kodama jak to identifikovalo zarizeni.... ted tam jen sviti FF coz by melo byt ze je vse OK
    Kod FF to vypise pokud tam neni CPU, takze je bud spatne CPU, nebo deska. Zkus jeste jednou reset BIOSu, nekde radili u tehle desky odpojit zdroj a vytahnout baterii na par minut.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Kondenzátory na desce jsou OK? Kámošovi odešlo podobně PC a pak si všimnul že na desce je asi polovina kondíků v pr*eli (nafouklý, vyteklý). Měl taky Epox Socket A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    17

    Mno, taky mám tuhle desku. Kod FF u Epoxu znamena, ze je vse O.K. ( a nebo taky - jak uz tady nekdo davno napsal FULL FUCK :-) ) Zkus to nastartovat a divat se na ten displej. Nez se tam objevi to FF, tak tam museji skakat i jine kombinace cisel a pismen. To FF je tam az po inicializaci desky. Podobnej problem jsem mel a bylo to zdrojem. V jine masine zdroj fungoval, ale na moji desce proste ne. Proste jednoho dne s tim zdrojem nenabehla a mohl sem se stavet na usi, resetovat bios, vyndavat baterii, atd. Proto zkus jeste jinej zdroj. GOOD LUCK.

    Sry - neumim cist, pokud tam sviti uz od zacatku to FF, tak to jeste zkus vyndat zandat procesor, jak uz psal ioannis . Mrkni, jestli nekde neni pasta v pinech a tak.
    Naposledy upraveno uživatelem blueangel: 05-01-2008 v 15:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele tomas.f1
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od blueangel Zobrazit příspěvek
    Mno, taky mám tuhle desku. Kod FF u Epoxu znamena, ze je vse O.K. ( a nebo taky - jak uz tady nekdo davno napsal FULL FUCK :-) ) Zkus to nastartovat a divat se na ten displej. Nez se tam objevi to FF, tak tam museji skakat i jine kombinace cisel a pismen. To FF je tam az po inicializaci desky. Podobnej problem jsem mel a bylo to zdrojem. V jine masine zdroj fungoval, ale na moji desce proste ne. Proste jednoho dne s tim zdrojem nenabehla a mohl sem se stavet na usi, resetovat bios, vyndavat baterii, atd. Proto zkus jeste jinej zdroj. GOOD LUCK.

    Sry - neumim cist, pokud tam sviti uz od zacatku to FF, tak to jeste zkus vyndat zandat procesor, jak uz psal ioannis . Mrkni, jestli nekde neni pasta v pinech a tak.
    procesor jsem vymenit zkousel, i zdroj jsem tam dal jinej a vysledek stejnej.... FF tam sviti uz od zapnuti, takze to je asi Fuckt F prdeli kondiky jsou OK, jediny co me zarazi je silena teplota southbridge... je tam jen ten pasiv ale po pul minute na nem neudrzim ruku... podle me se ani nenahraje bios, protoze kdyz zapojim speaker a pustim to treba bez vga nebo ram tak to ani nepipne... asi to nebudu moc resit a rozprodam co zbylo.... a koupim rovnou novej prece jenom uz to mam asi patej rok, tak si udelam radost
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ventilátory: Tiche vetraky
    Od Johny_F v sekci Chlazení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 08:24
  2. PC nenaběhne, přesněji řečeno nenaběhne NIC
    Od loco16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 19:48
  3. pc nenabootuje...vetracky se toci ale nic jineho
    Od -=Forrest=- v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 20:39
  4. Zapnem PC huci toci a nic viac
    Od Hunter551 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 10:47