reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
David a* (53)|9.1.2008 12:39
Zdar (zase otravuju),
mam HD3870 512MB.. Stahl jsem nove cata 7.12, odebral ty origo, co jsem dostal ke karte, myslim 7.10, ale nejede mi catalyst control center. Po prvni instalaci jsem mohll kliknout v programech na cokolik co bylo pod zalozkou ccc a nic nejede, jen blikne montor a zmena zadna.. Tak jsem je odebral znovu, nahodil NETframework 3.0, znovu nainstaloval 7.12 a zase nic.. mozna se to nekde zapina ta funkce, abych si mohl nastavovat vlastnosti karty z listy vedle hodin, ale nevim jak?! S tema puvodnima 7.10 to jelo jak melo a framework jsem nemel, pokud nebyl soucasti 7.10.. Dekuji za pomoc pri vyreseni problemu.

c2d 2,66, 2x1gb adata 800, seagate 320gb, chieftec 500W, win xp sp2
pas!k (3765)|9.1.2008 12:50
Pokud mas control center v nabidce programu odinstaluj ho .. restartuj . z http://www.ati.com stahni control center v cestine .. nainstaluj znovu melo by to jet pokud to nepujde odinstaloval bych vse jak control center tak drivery resnul a zkusil znovu instalaci .. pozor control center je zvlast instalacka mimo drivery !!!
David a* (53)|9.1.2008 14:06
jasne, ale ja jsem si stahl komplet catalysty 7.12 a soucasti toho balicku je i CCC! tak nechapu, proc bych je mel instalovat zvlast. Pokud to nepujde jak rikas, hodin tam zpet 7.10 a ze 7.12 dam jen samotnej ovladac..taky reseni, ne?
pas!k (3765)|9.1.2008 18:55
Pokud to nejde ted myslim ze to nepojede ani s tim 7.10 zkusil bych to v tom pripade komplet odebrat .. a stahnout zvlast 7.12 drivery a zvlast catalyst .. nainstalovat drivery pak catalysty a melo by to jet aspon ja to vzdy instaluju zvlast ..
Black tgfh (143)|9.1.2008 19:35
Nebo si nainstaluj jen drivery a k nim ATT http://www.svethardware.cz/forum/downloads.php?do=file&id=169
David a* (53)|10.1.2008 13:51
Tak jsem to stahl zvlast, drivery + ccc v cz verzi. Odinstaloval, nahodil nove a ccc proste nejede!! Kdyz zapnu cokoli s ccc, tak mi tam hned skoci okno s chybou, kterou si muzu bud precist a nebo poslat problem asi do ATi.. Se.u na to, zformatuju to, nahraju znovu winy a musi to jet, jinak tam necham jen holej display driver a na CCC kaslu. To je des, nechapu a co tomu stroju porad jde.. Ze jsem nesel do nvidie
pas!k (3765)|10.1.2008 13:54
V tom pripade bych sazel na problem s frameworkem a zkusil byhc jeste reinstal frameworku ..
Black tgfh (143)|10.1.2008 15:08
Před reinstalem si třeba ještě nainstaluj ATT, vyzkoušej si ho a uvidíš ;) jestli se ti bude líbit nebo ne (je samozřejmě česky).
Ať ho popř. "nestestuješ" na čistém winu
Alf (305)|10.1.2008 20:12
Odinstaluj drivery ATI, CCC a Fw3. Nainstaluj postupně Fw1, Fw2 a Fw3, nainstaluj drivery s CCC a mělo by to fachat.
Black tgfh (143)|10.1.2008 20:31
Někde bude bug, trojcí CCC/drivery/Framework to nebude. Někdy nainstaluju první drivery s CCC i přes vyskakující errory pak nainstaluju Framework a CCC normálně jede
martaban (16)|10.1.2008 23:06
Zkoušel jsi nějaký driver cleaner? Měl jsem podobný problém s CCC u 7.12-ek a po aplikaci Driver Cleaner Pro byl klid...od té doby používám spíš než CCC výborné Ati Tray Tools...netvrdím, že přímo případní pohrobci z předchozích instalací budou na vině, ale v readme u driver cleaneru je celkem jednoduchý postup, kterým se podle mého dá předejít jiným problémům, které to mohly způsobit...
David a* (53)|10.1.2008 23:36
Jasne driver cleaner mam, je to verze myslim 1.5.. Porad to delam stejne, odeberu drivery, restartnu do nouzaku, oddelam vse co ma v nazvu ATI pres driver cleaner, pak restart, najedu normal do winu nainstaluju display driver, pak ccc a framework nebo obracene a nikdy to nejede.. je to fakt zajimave, protoze s origo driverama 7.10 me to jelo okamzite a bez reci. Jinak CCC je stejak vicemene jen k nastavovani grafiky, vykon to nijak neovlivnuje nebo se pletu?! Protoze pokud hodim do pc jen display driver 7.12, tak to bezi normalne.. Dikes
David a* (53)|11.1.2008 11:10
Tak zda, ze jsem to vyresil.. Vse jsem odebral i s frameworkem, oddriveroval a nahral postupne dd, pak ccc a i kdyz to hazelo hned chybu, tak hned jsem dohodil framework (mam 3.0 cz), restartl a svete div se, nejednou CCC bezi jak ma.. Ale diky za tipy..