Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Windows Vista 5.1

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Ahoj mam takovej dotázek jestli má někdo vistu tak mi možná poradí mam 5.1 reproduktory ale u vist mi nejdou hrajou jen stereo nic jinýho neví někdo co stím může být kabely sem kontroloval tak nevim no.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Takže předpokládám že zvukovku máš itegrovanou na desce(Asus M2N-SLI Deluxe).Zkontroloval jsi jestli máš v ovladačích správně nastaveny výstupy,na 5.1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    Takže předpokládám že zvukovku máš itegrovanou na desce(Asus M2N-SLI Deluxe).Zkontroloval jsi jestli máš v ovladačích správně nastaveny výstupy,na 5.1?
    JJ všechno je jak má být kabely jsou správně i ovladače jsou správně i když dam test levej,pravej,sub., cent, atd takt o vše souhlasí jenom to prostě u hudby ani nikde jinde nějak nehraje tak sem z toho jelen a ta deska to je ona
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak pokud ti to v testu píská(nebo co to už dělá ani nevim),tak to bude nejspíš opravdu nějakej visťáckej problém...A tam moje znalosti nesahaj...

    //pokud najdu DVD s Vistou tak si jí nainstaluju a kouknu na to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    Tak pokud ti to v testu píská(nebo co to už dělá ani nevim),tak to bude nejspíš opravdu nějakej visťáckej problém...A tam moje znalosti nesahaj...

    //pokud najdu DVD s Vistou tak si jí nainstaluju a kouknu na to...
    lol to kvůly mě nemusíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    TAk sem tam dal Sound Blaster Live! 5.1 ale to samí nemůžu najít žádný ovladače na Vistu neví někdo ?? buĎ něco stou integrovkou nebo stou Creativkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    TAk sem tam dal Sound Blaster Live! 5.1 ale to samí nemůžu najít žádný ovladače na Vistu neví někdo ?? buĎ něco stou integrovkou nebo stou Creativkou
    Ovladace na Live! 5.1 Creative neudelal a pravdepodobne ani uz neudela. Prilis stara zvukovka.

    Ten vas MB ma ADI 1988B, ktery podporu ve Vistach ma. Ovladace najdete na

    http://support.asus.com/download/dow...N-SLI%20Deluxe

    Nastave vse spravne ve Vistach a ovladacich a 5.1 musi fungovat. Nezapomente take, ze mp3ky vam 5.1 hrat nebudou a nejlepe je to testovat s nejakym AC3 zvukem/hudbou ci DVD filmem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Teď sem chctěl napsat to samé...Jen ale dodám že si xSten19 podal inzerát na nějakou zvukovku co valí na Vistách...což bude sice nepatrně dražší,ale bude víc možností s nastalováním...což bude lepsí...

    //Oproti SoundMAXu,ve kterém se toho moc nastavit nedá...(nebo to bude asi jak kdo co potřebuje)
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 14-01-2008 v 15:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Ja osobne valim Visty se zvukovkou Creative X-Fi. Nove ovladace vydane v prosinci minuleho roku funguji bezvadne (64bit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    To je asi jak u čeho.Nedávno sem se bavil s tgfh a toho zlobí ve Vistách M-Audio Revo,která mu na XP hrála v pohodě(mně ještě hraje)...Takže to vidím že čím starší komponent,tím větši problémy s ovladači ve Vistě...a tak nezbývá nic jiného než se, s bolavým srdíčkem, přispůsobit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    To je asi jak u čeho.Nedávno sem se bavil s tgfh a toho zlobí ve Vistách M-Audio Revo,která mu na XP hrála v pohodě(mně ještě hraje)...Takže to vidím že čím starší komponent,tím větši problémy s ovladači ve Vistě...a tak nezbývá nic jiného než se, s bolavým srdíčkem, přispůsobit...
    No já sem tu měl ještě jednu zvukovku 5.1 Cmedia a ani škrt ale je škoda že LIVE! už nepůjdou byla to dobrá zvuková karta.Už sem nějakou zvukovku hledal ale nejlevnější je kolem 500Kč od creative.U mp3 nešel 5.1 zvuk ale hrálo to ajko 2,1 prostě sub. se zapojil a teď je ticho jenom stereo prostě to mě štve to ej potom jinej zvuk no.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    To mi nejde do hlavy...Asi na tom moc nezáleží,ale co máš vlastně za repro?Abych si to moh lépe představit...

    A zkus dyžtak odinstalovat ovladače a natáhnout tam nový,aktuální od Asusu...Pak si tam zapni automatickou detekci(jako že zastrčíš jack a na obrazovce ti naskočí tabulka co se ptá,co jsi připojil) a pomocí ní si nastav 5.1,nebo jen 2,1 a to už prostě musí jít...jestli ne,tak už
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    To mi nejde do hlavy...Asi na tom moc nezáleží,ale co máš vlastně za repro?Abych si to moh lépe představit...

    A zkus dyžtak odinstalovat ovladače a natáhnout tam nový,aktuální od Asusu...Pak si tam zapni automatickou detekci(jako že zastrčíš jack a na obrazovce ti naskočí tabulka co se ptá,co jsi připojil) a pomocí ní si nastav 5.1,nebo jen 2,1 a to už prostě musí jít...jestli ne,tak už
    Hele skoušel sem už skoro vše mam repro Genius SW-HF 5.1 5000 a když sem vytáhnul jacka tak nic tak to sem se docela naštval už sem se stím sr... asi tak 3 hodiny ještě skusim todle ale už sem to dělal tak nevom no uvidim ale štvě mě ta creativka
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    Hele skoušel sem už skoro vše mam repro Genius SW-HF 5.1 5000 a když sem vytáhnul jacka tak nic tak to sem se docela naštval už sem se stím sr... asi tak 3 hodiny ještě skusim todle ale už sem to dělal tak nevom no uvidim ale štvě mě ta creativka
    Jinak si an Vistu nestěžuju jenom moc hrabe HDD ale to se podá jenom ten zvuk no :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    HDD hrabe protoze mas zaplej Superfetch, ale to uz je na jinou diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows Vista upgrade na Windows 7
    Od DiaJee v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-07-2012, 12:36
  2. Tiskárny: Stary scanner pod Windows Vista nebo Windows 7
    Od ICEBOSS v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 21:34
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 10:37
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:47