Nenabehne PC
Zdravim,
muj problem je ten, ze pri zapnuti PC se rozebehne zdroj a ventilator u CPU a graf. karty. Pak jen cervena dioda na casu, ale zelena ne...monitor nenabehne...cim to muze byt?
Graficka karta na jinem PC funguje..HDD a RAMky taky...Zdroj sem zkousel taky vymenit...
Nejde mi do hlavy, ze se nerozsviti ani monitor...nemate nekdo tuto zkusenost?
muj problem je ten, ze pri zapnuti PC se rozebehne zdroj a ventilator u CPU a graf. karty. Pak jen cervena dioda na casu, ale zelena ne...monitor nenabehne...cim to muze byt?
Graficka karta na jinem PC funguje..HDD a RAMky taky...Zdroj sem zkousel taky vymenit...
Nejde mi do hlavy, ze se nerozsviti ani monitor...nemate nekdo tuto zkusenost?
Podle tvyho popisu to vypada na mrtvou MB.
Zkus vsechno nepotrebny odpojit (HDD, DVD, FDD, VGA), spust komp jen s CPU a jednou ramkou.... pak zkus postupne pridavat komponenty.
A hlavne sem napis celou sestavu vcetne znacky zdroje!!!
Zkus vsechno nepotrebny odpojit (HDD, DVD, FDD, VGA), spust komp jen s CPU a jednou ramkou.... pak zkus postupne pridavat komponenty.
A hlavne sem napis celou sestavu vcetne znacky zdroje!!!
Tak sem zkousel vsechno odpojit a ve finale sem tam nechal jen grafickou ATI x1300 a jeden disk Seagate 120GB. A nenabehne stejne...asi fakt ta deska...
Jinak zdroj je Eurocase 350W, MB Asus K8N, CPU AMD 64 Athlon 2200+
K tomu jeste dva disky a nejaky PCI karty...ale to uz neni podstatny, nebo je?
Jinak zdroj je Eurocase 350W, MB Asus K8N, CPU AMD 64 Athlon 2200+
K tomu jeste dva disky a nejaky PCI karty...ale to uz neni podstatny, nebo je?
Zdroj nič moc:runaway, pozri či náhodou nemáš vytečené kondíky na základovke. Nemáš niečo pretaktované? Niečo podobné táto doska robila aj mne s 400W Eurocase ale vždy sa mi dala rozbehnúť:D
Zkus jeste pro jistotu dotlacit CPU a RAM. Vykliruj CMOSku. Taky si nekde pujc funkcni zdroj. Nejlepsi je desku vymontovat a zkouset na stole. Odpoj uplne vsechno. I pevny disk, DVD, FDD a mys. Kabely vytahni z MB, ne z disku. Nezapomen na pridavne napajeni 12V (kosticka s 2mi zlutymi a 2mi cernymi kabely) do MB.