Zdravím, po mnoha pohledech v obchoďácich a se zaměřením na pohled ze spod panelu se mě líbil právě a jen Panasonic TX26CXD70F, narozdíl od "stékajících map" u TN a nevím zda i u S-PVA, chci se zeptat zda jde o systém krystalů (S-IPS) při tom dolním pohledu nebo jde o "reklamní" kus.
Osobně bych bral LCD právě z pohledu ze spodu, možná divná otázka ale např.barvy mě tolik neberou, stejně film je každej jinak natočenej, že ...
Uvítal bych něco trochu menšího ale kvalitního, cena nehraje až příliš velkou roli. Už jsem po kouskách přečetl všechny Vaše recenze na monitory, bezva, jen tak dál.
Osobně bych bral LCD právě z pohledu ze spodu, možná divná otázka ale např.barvy mě tolik neberou, stejně film je každej jinak natočenej, že ...
Uvítal bych něco trochu menšího ale kvalitního, cena nehraje až příliš velkou roli. Už jsem po kouskách přečetl všechny Vaše recenze na monitory, bezva, jen tak dál.
S-PVA má pohled zespodu taky dobrý, jen bílá barva trochu žloutne. Pokud chceš co nejlepší pozorovací úhly, viděla bych S-IPS jako jasnou volbu...