Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: speed fan

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Mám takový dotazek, ceho ukazuje tplotu ukazatel Temp1 (resp,temn2, Temn3)
    nejak sem to nikde nenasel.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Najlepšie si to overíš pomocou hodnôt, ktoré ti ukazuje BIOS na monitorovacej záložke, resp. menu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od Teslak
    Mám takový dotazek, ceho ukazuje tplotu ukazatel Temp1 (resp,temn2, Temn3)
    nejak sem to nikde nenasel.
    Díky

    Speed Fan používam už istý čas, ak sa nemýlim tak by to malo vyt takto:
    Temp1: je teplota procesoru
    Temp2: by mala byť teplota vo vnutri skrinky
    Jedine čim som si neni isty je Temp3: mal by vyjadrovať rozdiel teploty ale neviem presne čoho
    HD0: je teplota pevneho disku (resp. teplota prveho disku)

    Neviem či som ti moc pomohol, skoda len že neni v samotnom programe Help alebo About. Tam by sa to dalo bližšie pozrieť. Inak manual k programu sa nachadza tu: http://www.almico.com/speedfan.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Frog
    Speed Fan používam už istý čas, ak sa nemýlim tak by to malo vyt takto:
    Temp1: je teplota procesoru
    Temp2: by mala byť teplota vo vnutri skrinky
    Jedine čim som si neni isty je Temp3: mal by vyjadrovať rozdiel teploty ale neviem presne čoho
    HD0: je teplota pevneho disku (resp. teplota prveho disku)

    Neviem či som ti moc pomohol, skoda len že neni v samotnom programe Help alebo About. Tam by sa to dalo bližšie pozrieť. Inak manual k programu sa nachadza tu: http://www.almico.com/speedfan.php
    Mno každemu to ukazuje jinak podle mě zaleži na desce apod a někdy je teplotu ruznych i vic...u mě je třeba temp2 processor a temp 3 chipset.
    Toto je screenshot z mého speedfanu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Mno IMHO je nejlepší stáhnout Everest, tam jsou jednotlivý položky popsaný a ve speedfanu je poznáš podle stejných teplot.

    Jianak každej PC má ten popis ve SpeedFanu jinak .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od Mr.Jina
    Mno každemu to ukazuje jinak podle mě zaleži na desce apod a někdy je teplotu ruznych i vic...u mě je třeba temp2 processor a temp 3 chipset.
    No do určitej miery sa to da nakonfigurovať (viď configure), teda temp1 može byť u teba niečo ine ako u mňa, myslel som ale že tak ako som to napisal je to default nastavenie, ale asi nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Frog
    No do určitej miery sa to da nakonfigurovať (viď configure), teda temp1 može byť u teba niečo ine ako u mňa, myslel som ale že tak ako som to napisal je to default nastavenie, ale asi nie.
    Vždy to záleží na konkrétní desce, není to pro všechny stejné. Prostě to bere hodnoty z čidel, jejich čísla nemá určené program (nedokáže poznat, zda je to CPU či HDD), ale deska.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Vždy to záleží na konkrétní desce, není to pro všechny stejné. Prostě to bere hodnoty z čidel, jejich čísla nemá určené program (nedokáže poznat, zda je to CPU či HDD), ale deska.
    Ano je to tak, už som si to overil, proste sa to meni z dosky na dosku. OK diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Mno IMHO je nejlepší stáhnout Everest, tam jsou jednotlivý položky popsaný a ve speedfanu je poznáš podle stejných teplot.

    Jianak každej PC má ten popis ve SpeedFanu jinak .
    Jo jo, na monitoring je Everest prostě jednička, nepřekonatelná! Vzhledem k tomu, že moje deska si se SpeedFanem nějak nerozumí, pouze monitoruju, žádné snižování otáček přes SW, pouze HW .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Pomocou Speed Fan sa nejde regulovat otacky ventilátorov, viem že Speed Fan je od dosky k doske iny, skusal som uz na viacero PC ale nikomu to nešlo. Neviete poradit nejaky schopny software na regulovanie otáčok ventilátoru u procesoru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    94

    Speedfan umi regulovat dobre, asi jsi zkousel malo desek. Pokud to nejde speedfanem (vyzkousej radsi i nejakou starsi verzi, alespon 4.1x, ty novejsi mi blbly), nepujde to nejspis ani nicim jinym, takze jedine manualni regulatory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    83

    Mě speedfan nereguluje otáčky, musím ventilátory krotit přes BIOS... Ale zajímalo by mě, čeho teplotu ukazuje temto prográmek pod zkratkou PWM??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Athalien
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    speedfan se mi vubec neosvedcil, ukazuje zaporny hodnoty teplot, otacky kolem 8k na jednom a 6k na druhym vetraku (coz je samozrejme uplna kravina, 12 cm vetrak se urcite netoci 8k)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    uplně na nic. stáh sem si 5 programů na měření teplot a každej ukazoval uplně jiný teploty. jinak myslim že mi komp dost topí. při prohlížení netu se nedá udržet ruka na RAMce ani na chladiči procesoru, HDD a grafada jen hřejou a to mam celou bočnici pryč. a když něco hraju tak na tej grafádě taky neudržim ruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    nainstalujte si everest je to dobrej program a ukazuje teploty HDD,CPU,GPU a MB zatim čus
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Need for Speed ProStreet
    Od first.indian v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 29-12-2015, 08:35
  2. Need for Speed Most Wanted
    Od Aytech v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 22:28
  3. Please Reselect CPU Speed
    Od dzandra v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 21:56
  4. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 16:16