Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: AC´97

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravím!Mám tento problém.Při přehrávání jakéhokoliv zvukového formátu je zvuk přehráván rychleji než má.Podle nastavení ovladačů řadiče zvuků je vše OK.Jedná se o Intel (R) 82801BA/BAM AC´97 audio controller-2445 u Windows Professional.Jsem naprostý laik,tudíž bych uvítal přesný postup při odstraňování problému-pokud to tedy jde.Jsem bezradný-dík moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Předně bych zkusil přeinstalovat ovladače. Stačí ve správci zařízení odinstalovat zařízení a nainstalovat nové ovladače. Sehnat je, je trochu problém, ale našel jsem něco např. zde. Takže zkus a uvidíš ;-).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Tak obávám se,že je to na mě moc rychle.Předně nevím,co přesně odinstalovat.Jestli přímo položku ovladač Intel(R) 828.......AC´97 nebo položku starší zvukové ovladače,či něco jiného.Taky nevím co přesně vybrat z tvého odkazu na stránce Intelu.Jestli nainstalovat přímo audio 1.0 RH.TAR.GZ a nebo něco s uvedených odkazů dole u Intel(R) Desktop Board
    Omlouvám se,ale v těchto věcech se zcela topím.První pokus skončil modrou smrtí a musel jsem se v nouzovém režimu vrátit k původnímu nastavení,abych vůbec jel dál....
    Pokud máš čas,tak budu potřebovat podrobně osvětlit krůček za krůčkem a pokud ne,tak klidně řekni-to pochopím a hodím tu bestii z okna-mé nervy jsou u konce....Zatím dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Hola-hej!Stalo se neuvěřitelné,ale vše funguje jak má.Sice nechápu vůbec nic,ale co už.Pro všechny nešťastníky se stejným problémem dávam zde jedno z možných řešení.Pouze jsem odinstaloval "SoundMax instal" a restartoval počítač.A ono to jede jak má!!!:-) Žádná změna ovladače nebyla nutná....
    Jinak vřelý dík za pomoc P@pi,neboť jsem vlastně provedl jeden z odstavců v návodu nalezeného v odkazu na stránce Intelu od tebe.Uf-jdu si nalít.....:-) zatím!
    Odpovídat lze po přihlášení