Problémy se zvukem, rychlostí PC
Nevíte náhodou jak na to?
Můj PC při zapínání pomalu načítá, mám problém se zvukem, kterýse mi zesiluje, zeslabuje bez mého přičinění a nyní není čistý, počítačový zvuk z dřívějších dob, navíc se taky zpomaluje při kterým se ozývá takový ...drrrrrrrrrrrr...., pak taky někdy z pc můžeme slyšet takový klikání, jakoby se to tam někdě kousalo a když to tak začne klikat, tak se to někdy sekne na pár sekun a nebo taky uplně, kdy se poté oběví modrá obrazovka, na který je napsaný něco jako.... error, když se oběví problémy znova, tak kontaktujte vyrobce..... díky předem za pomoc a řešení mi pls pošlete na e-mail
Můj PC při zapínání pomalu načítá, mám problém se zvukem, kterýse mi zesiluje, zeslabuje bez mého přičinění a nyní není čistý, počítačový zvuk z dřívějších dob, navíc se taky zpomaluje při kterým se ozývá takový ...drrrrrrrrrrrr...., pak taky někdy z pc můžeme slyšet takový klikání, jakoby se to tam někdě kousalo a když to tak začne klikat, tak se to někdy sekne na pár sekun a nebo taky uplně, kdy se poté oběví modrá obrazovka, na který je napsaný něco jako.... error, když se oběví problémy znova, tak kontaktujte vyrobce..... díky předem za pomoc a řešení mi pls pošlete na e-mail
zacal by som aktualizaciou ovladacov k nemenovanej zvukovej karte od nemenovaneho vyrobcu...
pokial bude problem pretrvavat, tak aspon na skusku od niekoho pozicat inu zvukovu kartu zapojit ju do pc, ci bude rovnaky problem aj s nou
pokial bude problem pretrvavat, tak aspon na skusku od niekoho pozicat inu zvukovu kartu zapojit ju do pc, ci bude rovnaky problem aj s nou
proc by ti nekdo psal na mail? od toho je prece forum aby se to resilo tady:rules
v jakym stavu je system? projet pameti memtestem, neblbnou repraky? neblbne jen zvukovka? co preinstalovani ovladacu ke zvukovce? co preinstalovani systemu?
o jakym PC se tu vubec bavime? 486 nebo C2Q? jaky je v PC zdroj (hlavne znacka)? jaka to je vubec zvukovka? co kondenzatory na zakladni desce?
skus si projit [thread=4090]FAQ[/thread]
v jakym stavu je system? projet pameti memtestem, neblbnou repraky? neblbne jen zvukovka? co preinstalovani ovladacu ke zvukovce? co preinstalovani systemu?
o jakym PC se tu vubec bavime? 486 nebo C2Q? jaky je v PC zdroj (hlavne znacka)? jaka to je vubec zvukovka? co kondenzatory na zakladni desce?
skus si projit [thread=4090]FAQ[/thread]
No zrovna ty hlášky na modré obrazovce většinou celkem dost napoví a visty dokonce píšou obvyklé příčiny problémů.
Tohle může být kolísání napětí zdroje způsobené např. jeho mizerným stavem nebo náhodným skorozkratem, polomrtvý disk a také něco úplně jiného.
Tohle může být kolísání napětí zdroje způsobené např. jeho mizerným stavem nebo náhodným skorozkratem, polomrtvý disk a také něco úplně jiného.
Takže pc vypadá asi takto....sem začátečník a sem rád za každou poučku
MB intel Glen Ridge (915P ), LGA775 , 2chDDR/400, PCI-E , 6chA , LAN , SATA, ATX
Pentium 4....3GHz Prescott LGA 775 1 MB cache
1GB DDR400 kingston (kit 2x512 MB )
HDD 160 GB, 7200RPM S-ATA
Gigabyte GeForce 6600
DVD-RW LG
FDD 3,5" 1,44 MB
provedení midlletower ATX 350W
mě to moc neříká
MB intel Glen Ridge (915P ), LGA775 , 2chDDR/400, PCI-E , 6chA , LAN , SATA, ATX
Pentium 4....3GHz Prescott LGA 775 1 MB cache
1GB DDR400 kingston (kit 2x512 MB )
HDD 160 GB, 7200RPM S-ATA
Gigabyte GeForce 6600
DVD-RW LG
FDD 3,5" 1,44 MB
provedení midlletower ATX 350W
mě to moc neříká
To klikání a drrrrrr... nedělá náhodou disk? Stáhni si utilitu hdtune, nainstaluj a nech udělat kompletní test povrchu (záložka Error scan), taky zkontroluj SMART (záložka Health).
Tak memtest neukázal žádnou chybu, ještě bych doplnil, že ani vypalovačka nevypaluje, jak má...taky na tom vypáleným CD je jenom sekání, žádnej podobnej zvuk hudby