HD 2600xt
Poridil sem si novou grafickou kartu a mam problem s nastaveni agp sbernice, sem v tomhle ohledu celkem lajk, ale po veskerych pokusech mi to stale ukazuje rychlost agp sbernice 0X. V BIOSU by melo byt vse zaple. Predtim sem mel integrovanou grafickou kartu. Obraz normlane jede, ale jakmile zapnu nejakou hru nezobrazi se mi 3D... pokud byste nekdo vedel co s tim, prijmu kazdou radu.
Odinstaloval jsi původní ovladače od integrované grafiky, než si tam strčil tu ATinu? Co ovladače čipsetu, máš?
Graficka karta je v nazvu tematu a zakladni deska je MB MSI K8MM-Vb......a s tema ovladacema od integrovane grafiky nevim, ale spise nebyli odinstalovany....pac tu grafiku sem tam nedaval ja, nemam s tim totiz ubec zadne zksuenosti
Zkus to vyčistit Drive Cleanerem (je zde v downloadu) a pak použít nějakou starou verzi catalystů (klidně kolem 7.0; teď se to má zlepšit, ale zatím stále není podpora AGP karet jistá). Každopádně máš čipset VIA K8M800, to může dělat problémy...
[QUOTE=Pavel Boček;83085]Zkus to vyčistit Drive Cleanerem (je zde v downloadu) a pak použít nějakou starou verzi catalystů (klidně kolem 7.0; teď se to má zlepšit, ale zatím stále není podpora AGP karet jistá). Každopádně máš čipset VIA K8M800, to může dělat problémy...[/QUOTE]
Stačí stáhnout ofiko 8.1 a k nim hotfix od ATi, obojí je v sekci download. Každopádně bych prošel i nastavení v biosu (vypnutí IGP), odistaluj staré ovladače (viz rada PB) a pak Cat
Stačí stáhnout ofiko 8.1 a k nim hotfix od ATi, obojí je v sekci download. Každopádně bych prošel i nastavení v biosu (vypnutí IGP), odistaluj staré ovladače (viz rada PB) a pak Cat
jeden problem mam v tom, ze u novych ovladacu mi to pak pise ze o nemuze nalezt jeden ovladac a druhy problem se mi to nechce dovolit stahnout starsi katalys
Starší Catalysty si musíš najít a stáhnout ručně ;) AMD tam jistě má archív.
Co to píše přesně za chybu, že nelze nalézt za ovladač...?
Co to píše přesně za chybu, že nelze nalézt za ovladač...?
No stahoval sem kdesi a vzdycky me to stoplo, ale nejak si s tim poradim, ale porad nic. zkousel sem vse co ste mi psali a nejak bezuspesne, pri instalaci toho catalystu mi to pise ze to neni kompatibilni se systemem, vlastne myslim i u ovladacu to vyhodilo. Mam stara XPcka tak jdu zkouset formatovat harddisk, stejne je to potreba, a zkusim to cele znovu. Jinak kdyz zpustitm nejakou hru, tak je problem ze mi to ukazuje barevne a bez 3D a u jedne mi to pise....Could not find the selected 3D adapter