Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Inštalácia "staršej" aplikácie pod MS Vista

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele gubee
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim, potreboval by som poradit: na PC s MS Vista Home potrebujem nainstalovat nejaku elektrikarsku nadstavbu (starsieho data) na AutocadLT (ktory je tiez starsieho data). Podotykam, na predoslom PC, kde bezali XP Pro, obi2 tieto aplikacie slapali bez problemov! CAD som nainstaloval v pohode, no pocas instalacie nadstavby ma Visty zrusia. Vsimol som si, ze aplikacia sa pokusa nakopirovat DLL-ko do adresara Windows\System a vtedy sa proces prerusi s chybovou hlaskou. Skusal som vypnut kontrolu uzivat. uctov, aj instalovat pod adminovskym uctom, no bezvysledne. Prosim, poradte mi, je to velmi dolezite.

    P.S. rady typu "a preco nie XP" neriesme, nie je to moj stroj, znamy tie Visty kupil a aj aktivoval, cize spekulovat o prechode na XP neprichadza v uvahu... Aj downgrade je pase, lebo Visty su HOME edicia...

    Please, help...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Napiste presne jak se jmenuje ta nadstavba a jak se jmenuje presne ten program. Mate original?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele gubee
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Samozrejme. Ale uplne presne to dam az zajtra, PC mam doma a nie je to moj stroj... Znamy to ma vsetko zakupene,podotykam ze tie softy maju nejaky ten rocik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    To nevadi, ze maji "rocnik". Pokud mate original tak se da volat/emailovat vyrobci, pokud jeste existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Ano, přesně tak. Úplně nejdříve bych kontaktoval výrobce programu...

    Sám jsem řešil a dosud nedořešil obdobný problém s Windows Vista - program pro evidenci obyvatel, který využívá náš OU a který na WXP běžel nádherně, se na novém počítači s instalovanými Vistami nechce za nic na světě rozběhnout... Výrobce už ale asi budu těžko shánět, protože ten program je ještě z dob MS-DOS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Petr S. Zobrazit příspěvek
    Ano, přesně tak. Úplně nejdříve bych kontaktoval výrobce programu...

    Sám jsem řešil a dosud nedořešil obdobný problém s Windows Vista - program pro evidenci obyvatel, který využívá náš OU a který na WXP běžel nádherně, se na novém počítači s instalovanými Vistami nechce za nic na světě rozběhnout... Výrobce už ale asi budu těžko shánět, protože ten program je ještě z dob MS-DOS
    Predpokladam, ze kamen urazu bude v tom, ze dosovskej program vyuziva EMS pamet -> ve viste to potom neda ani ranu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele gubee
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    Predpokladam, ze kamen urazu bude v tom, ze dosovskej program vyuziva EMS pamet -> ve viste to potom neda ani ranu
    Ee, to je pripad usera Petr S., ta moja inkrominovana aplikacia je dokonca XP kompatibilna...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od gubee Zobrazit příspěvek
    Ee, to je pripad usera Petr S., ta moja inkrominovana aplikacia je dokonca XP kompatibilna...
    Však ta dosácká v XP šlape taky
    Odpovídat lze po přihlášení