M-Audio Revolution vs Realtek HD
Chtěl bych se zeptat, jak si stoji tyto 2 zvukovky. Momentalně vlastnim pravě Realteka na zakladni desce, ale uvažuju, že bych si koupil nejakou interni zvukovou kartu. Hodně chvály se vytrubuje na adresu M-audio, ale je skutečně rozdíl slyšitelný nebo už integrované zvukovky dosáhly urovně interních?? Použival bych ji v kombinaci se sluchátky Sennheiser HD 415 převážně k poslechu hudby. Na kvalitě zvuku ve hrách mi až tak nezáleží.
Mám jí i sám doma.Je sice problém s ovladačema,ale hraje znatelně lépe než moje integrovaná...Takže neváhej a ber M-Audio
No prave jsem po tom testu začal znova uvažovat o koupi. Jen jsem si nebyl jisty jestli vubec poznam nejaky rozdil...Protoze treba mezi normanil Realtekem a HD rozdil neslyším...Možná malý...
Je jasné že extra velký rozdíl tam nebude...ale myslím že na sluchátkách ho určitě uslyšíš i ty...Navíc jsou zde větši možnosti v nastavování,oproti mé integrované(Asus M2N-2)...
Mam ji a je vyborna .. bohuzel vyrobce kasle na podporu driveru pro visty .. na 32bit sice jsou ale funkcnost je tragicka
Tak dneska přišla a je to fakt neporovnatelný rozdíl :) ...Něco jako když jsem si do auta dal zesilovač :) Člověk slyší tony, který tam vubec předtím nebyly...no paráda :) Kdyby se někdo další rozhodoval jestli do toho jít nebo ne tak jednoznačně ano :)
Jen doplním,pro ty co by to jen tak prolétli a nevěděli moc o souvislostech...MaxSand mluví o M-Audio Revolution 5.1;)...(doufám že jsem se nespletl:D)
Jinak...já jsem stejného názoru...je to vážne kvalitní zvuk za přijatelnou cenu...A jediný kaz na její kráse jsou ty staré ovladače...(každý den se modlím,že M-Audio udělá konečně nové:p)
Jinak...já jsem stejného názoru...je to vážne kvalitní zvuk za přijatelnou cenu...A jediný kaz na její kráse jsou ty staré ovladače...(každý den se modlím,že M-Audio udělá konečně nové:p)
Vzal jsi mi to rovnou z pusy :) Ty ovladace fakt za nic nestoji...jedine nastaveni je ohledne surroundu, ale je fakt, ze s nim si pripadam jako v kine :) Sem tak zkusmo spustil Piraty z Karibiku a zvukove efekty perfektni :)
[QUOTE=MaxSand;85781]...Ty ovladace fakt za nic nestoji...[/QUOTE]To je taky důvod, proč ji mám už skoro dva roky v šuplíku a čekám na ovladače nové. Stručně řečeno - vynikající kus hardware s totálně dodrbanými drivery
Pokud máš Vistu,tak to ještě chápu...Ale pokud páš XP tak myslím že to zas až tak hrozné určitě není...tedy alespoň na to hození do šuplíku...to je rouhání;)
Rouhání to určitě není. Já jsem ji kupoval hlavně kvůli proklamovanému mapování vstupů a výstupů a to se stávajícími ovladači nefunguje. Alternativní ovladače jsem vyzkoušel snad všechny dostupné (originály z VIA i ovladače od jiných výrobců zvukovek s tímto čipem). Po téměř měsíčním laborování a následné reinstalaci zaneřáděného systému letěla karta do šuplíku.
Pokud chcete přes tuto kartu poslouchat muziku, vřele doporučuju, protože zvuk je opravdu vynikající.
Pokud chcete s audiem pomocí této karty nějak pracovat, tak do vydání nových ovladačů nedoporučuju (pokud nějaké budou, protože za více než čtyři roky se to výrobci nepodařilo).
Pokud chcete přes tuto kartu poslouchat muziku, vřele doporučuju, protože zvuk je opravdu vynikající.
Pokud chcete s audiem pomocí této karty nějak pracovat, tak do vydání nových ovladačů nedoporučuju (pokud nějaké budou, protože za více než čtyři roky se to výrobci nepodařilo).