Graf. karty ve SLI?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak poznám, zda mám aktivovány grafické karty (viz podpis) ve SLI módu?
V BIOSu to mam nastaveno, i při instalaci ovladačů jsem to potvrzoval, ale už sem nikde nenašel pro potvrzení. Ani Everest mi to nevypisuje.
V BIOSu to mam nastaveno, i při instalaci ovladačů jsem to potvrzoval, ale už sem nikde nenašel pro potvrzení. Ani Everest mi to nevypisuje.
No to bych musel znát výsledek jedný karty :). Mam tuhle sestavu novou a nestavěl sem jí já. Se SLI ještě žádný skušenosti nemam
Tak už sem konečně našel, kde SLI zapnout a udělal sem 7330 bodíků. Ale ještě dotaz ... je normální, že při testu CPU se to tak hrozně seká?
Grafiky sú mnohonásobne výkonnejšie než procesory preto to pri teste CPU nehorázne seká:) je to úplne v poriadku
Ještě taková maličkost. Je normální, že když mam dvoujádrového Athlona 64 X2 Dual Core 4200+, tak to vypiseje frekvenci 2.21 GHz. Předpokládám, že je to pak braný 2x. Nebo je něco špatně?
Takhle mi to vypisuje Systém
Takhle mi to vypisuje Systém
No a Everest mi vypisuje : Přehled informací Hodnota
CPU typ Unknown, 2200 MHz
Pod tím mam zase Multi CPU a tam je to vypsáno pro 2 jádra i s rozpoznáním a pod tím je vypsáno vytížení jednoho a druhého jádra. Tak doufám, že funkce Multi CPU se někde nemusí zapínat :)
PS: Omlouvám se za ty dotazy, ale je to mé první PC s dvoujádrem, SATA a SLI grafikama, tak jsem z toho nějak mimo a chci aby to šlapalo :)
CPU typ Unknown, 2200 MHz
Pod tím mam zase Multi CPU a tam je to vypsáno pro 2 jádra i s rozpoznáním a pod tím je vypsáno vytížení jednoho a druhého jádra. Tak doufám, že funkce Multi CPU se někde nemusí zapínat :)
PS: Omlouvám se za ty dotazy, ale je to mé první PC s dvoujádrem, SATA a SLI grafikama, tak jsem z toho nějak mimo a chci aby to šlapalo :)
K těm kartám bych silně doporučil procesor přetaktovat. Něco si o tom přečti (na webu je návodů habaděj) a pak to zkus...3 GHz by měl dát.
[QUOTE=sheira;84661]Moje 2 gt8800 daju okolo 13k[/QUOTE][OT]To je ale hodne malo, moje dava pres 13k samotna.... imho ti to SLI nejede ;)[/OT]
[QUOTE=Janyk1;85489]Přetaktovaná!!![/QUOTE]No jasne :thumb [SIZE="1"](pretaktovani neni nemoc, na tom neni nic spatnyho)[/SIZE].... Na default dava asi 12k....
Tim sem chtel rict, ze sheira s 2x 88GT + quadem by mel mit urcite kolem 16k a ze mu to SLI nejspis poradne nejede.... ;)
Tim sem chtel rict, ze sheira s 2x 88GT + quadem by mel mit urcite kolem 16k a ze mu to SLI nejspis poradne nejede.... ;)
[QUOTE=husky14;85494]No jasne :thumb [SIZE="1"](pretaktovani neni nemoc, na tom neni nic spatnyho)[/SIZE].... Na default dava asi 12k....
Tim sem chtel rict, ze sheira s 2x 88GT + quadem by mel mit urcite kolem 16k a ze mu to SLI nejspis poradne nejede.... ;)[/QUOTE]
Jo, to už se tu myslim zjistilo, ale nemělo by to sli davat spoň někam k 18, sice sli nedava 200% vykon obou karet ale když jedna má 12k tak 200% je 24k, imho by to k těm 18k byt mohlo, to se to sli teda moc nevyplati...
Tim sem chtel rict, ze sheira s 2x 88GT + quadem by mel mit urcite kolem 16k a ze mu to SLI nejspis poradne nejede.... ;)[/QUOTE]
Jo, to už se tu myslim zjistilo, ale nemělo by to sli davat spoň někam k 18, sice sli nedava 200% vykon obou karet ale když jedna má 12k tak 200% je 24k, imho by to k těm 18k byt mohlo, to se to sli teda moc nevyplati...