Zdravim,
shaním nějaký bezdrátový set kolem 1000Kč a ne a ne si vybrat. Má někdo z Vás tip na nějaký kvalitní? Jde mi hlavně o to aby se na klávesnici dobře psalo a aby nebyla přibalená nějaká levná krysa ale slušná myš.
Celkem se mi líbí Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 CZ Black ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
a Logitech Cordless Desktop EX110 CZ ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Jaký by jste zvolili vy? Máte s nimi nějaké zkušenosti?
Díky
shaním nějaký bezdrátový set kolem 1000Kč a ne a ne si vybrat. Má někdo z Vás tip na nějaký kvalitní? Jde mi hlavně o to aby se na klávesnici dobře psalo a aby nebyla přibalená nějaká levná krysa ale slušná myš.
Celkem se mi líbí Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 CZ Black ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Díky
[QUOTE=Honziik]Zdravim,
Díky[/QUOTE]
Dobrá zkušenost je s EX110, prodal jsem jich dosti a zatím si nikdo nestěžoval. Osobně však beru jako kvalitní bezdrátové sety, věci až kolem 2 tis. Kč min., ale do 1 tis. Kč je ta EX110 hodně dobrá. :)
Díky[/QUOTE]
Dobrá zkušenost je s EX110, prodal jsem jich dosti a zatím si nikdo nestěžoval. Osobně však beru jako kvalitní bezdrátové sety, věci až kolem 2 tis. Kč min., ale do 1 tis. Kč je ta EX110 hodně dobrá. :)
Jo mě se taky líbí, jenomže zase pro Microsoft mluví známá dlouhá výdrž a taky podle mě kvalitnější myš - Logitech lepší myši dává opravdu až k těm dražším setům. Jinak já vím že do 1000,- nemůžu čekat nějakou extra třídu, ale prostě tohle je maximum co do toho můžu vrazit:(
Osobne skusenosti mam s Microsoft Wireless Desktop 6000, a to ti poviem za tu cenu to neni dobra voľba, klavesnica je ale mimoriadne pohodlna a texty sa na nej pišu fakt rychlejsie, ale myš ma dosť štve. No ale do tych 1000 KČ ta Microsoft Optical Desktop 1000 sa mi pozdáva - klávesnica vyzerá dobre a tiež to bude dobrý kus, ale moja myš sa velmi rýchlo po bokoch vyšuchala, lave tlačitko sem tam nezareaguje (ale fakt len zriedkavo) ale s vydržou baterii su na tom super - klavesnica mi už ide 6 mesiacov, myš 4 mesiace na dve tužkove Energizery. Ale aj tak zo spomínaných dvoch možností by som sa asi priklonil k Logitechu, ale tam sa mi nezda klavesnica taka pohodlna, predsa len opierka pod ruky je super vec.
Mě se právě ta klávesnice u EX110 taky zdá trochu horší, ale tak nějak podvědomě bych se stejnak klonil k logitechu (i když ta klávesnice a výdrž mě láká k microsoftu). Prostě srdce by volilo Logitech, ale rozum Microsoft...:( .no každopádně díky za odpověď, ještě to rozmyslím.
[QUOTE=Honziik]Mě se právě ta klávesnice u EX110 taky zdá trochu horší, ale tak nějak podvědomě bych se stejnak klonil k logitechu (i když ta klávesnice a výdrž mě láká k microsoftu). Prostě srdce by volilo Logitech, ale rozum Microsoft...:( .no každopádně díky za odpověď, ještě to rozmyslím.[/QUOTE]
Tak to je dilemma, možno by to chcelo pobzerať sa aj po inych modeloch, alebo maš vitipovane prave tieto dva ?
Klavesnica od microsoftu je fakticky prijemnejšia ako tato od logitechu, na druhej strane s myšou to može byť naopak. A aj s bezdratovym pripojenim a jeho kvalitou. U mňa moja wireless keyboard 6000 často vyhadzuje hlasenie o slabom signali, hoci ide stale rovnako dobre.
Tak to je dilemma, možno by to chcelo pobzerať sa aj po inych modeloch, alebo maš vitipovane prave tieto dva ?
Klavesnica od microsoftu je fakticky prijemnejšia ako tato od logitechu, na druhej strane s myšou to može byť naopak. A aj s bezdratovym pripojenim a jeho kvalitou. U mňa moja wireless keyboard 6000 často vyhadzuje hlasenie o slabom signali, hoci ide stale rovnako dobre.
[QUOTE=Honziik]no vytipované je mám, ale něčemu jinému bych se taky nebránil....[/QUOTE]
tak sa po niečom porozhliadnem, aky maš nazor na značky ako Genius alebo Creative - prave tie maju riesenia bezdratovych setov s cenou často pod 1000 kč ? Ale osobne si myslim že slabou strankou pri nich byva často prave myš, ak si hrač tak asi nič pre teba.
tak sa po niečom porozhliadnem, aky maš nazor na značky ako Genius alebo Creative - prave tie maju riesenia bezdratovych setov s cenou často pod 1000 kč ? Ale osobne si myslim že slabou strankou pri nich byva často prave myš, ak si hrač tak asi nič pre teba.
dizajnovo veľmi vydarený set od Genius-u !
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Čo sa týka myši tak v tejto cene setov to bude asi jedna z najlepších. Klávesnica má až dva medzerníky :D, vyzera inak ako ergonomicky vydarená a je mierne zalomená.
Čo sa týka myši tak v tejto cene setov to bude asi jedna z najlepších. Klávesnica má až dva medzerníky :D, vyzera inak ako ergonomicky vydarená a je mierne zalomená.
Proti Geniusu ani Creativu bych vůbec nic nenamítal. Jinak o tomhle setu od Geniusu jsem taky přemýšlel, jenomže já bych klávesnici radši normální, ne ergo..:( takže tenhle jsem vyloučil
Pokud klavesnici a mys tak Logitech:). Vyse uvedeny set ma slusnou klavesnici, ale mys nic moc. Jank bych taky doporucoval pri volbe bezdratu sahnout hloubeji do kapsy a koupit neco lepsiho. (treba s podporou bluetooth) Mel jsem LX700 a klavesnice byla perfektni (mys ne). Ted jsem stastnym majitelem DiNova. Nejvice vsak stejne vyuzivam drat (G5 a G15)
[QUOTE=Frog;9171]dizajnovo veľmi vydarený set od Genius-u !
Čo sa týka myši tak v tejto cene setov to bude asi jedna z najlepších. Klávesnica má až dva medzerníky :D, vyzera inak ako ergonomicky vydarená a je mierne zalomená.[/QUOTE]
Chtěl bych se zeptat jestli nebude problém ve Vistách?
Čo sa týka myši tak v tejto cene setov to bude asi jedna z najlepších. Klávesnica má až dva medzerníky :D, vyzera inak ako ergonomicky vydarená a je mierne zalomená.[/QUOTE]
Chtěl bych se zeptat jestli nebude problém ve Vistách?