Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Stužková

SpeedFilip (213)|27.1.2008 19:58
Čas sa kráti a o pár mesiacov mám stužkovú , v triede to začína vrieť a začínajú prvé spory (kameraman, oznamka ... ) Preto otváram túto temu a som vdačný za všetky užitočné informaciie ktoré sa tu dozviem.
Píšte skúsenosti a zážitky z vašej stužkovej.
P@pi (1519)|27.1.2008 20:01
Zajímavé, co to vlastně je? :D
matyyy (2527)|27.1.2008 20:04
Stužková je co? maturitní ples?
mozna bys to moh trochu rozved pro nas mene jazykove nadany.
a mozna napsat kdy tuhle akci chcete tvorit
SpeedFilip (213)|27.1.2008 20:12
ano maturitny ples, casu je dost ale na poslednu chvilu to nechceme nechat
P@pi (1519)|27.1.2008 20:31
No my jsme maturák moc neřešili (co taky chceš... 26 kluků a jedna holka, která o to jevila stejný zájem asi jako my :-)) ). Takže jsme se ani moc nehádali (jenom o tom kde to bude - následně nám řekli, že nemáme na výběr, resp. když budem v jiném městě, tak nedostanem prachy, takže bylo rozhodnuto).

No všechno jsme tak sehnali na poslední chvíli (14 dní předem), nástup jsme řešili na místě v den D (a kupodivu jsme ho již v podnapilém stavu večer ani nezmrvili a to ani ti méně inteligentnější :D), sál byl ultra-malej, ale možná díky tomu tam byla super atmoška (narváno k prasknutí) a lidi se bavili. Spousta lidí říkala, že to byl jeden z nejlepších maturáků, na kterých byli. Všechno byla těžká improvizace, ale všichni do toho šli naplno, takže to bylo super.

Dopředu jsme vlastně měli hotový video, který sklidilo velkej úspěch (ani se nedivim, byly tam největší blbiny za 4 roky). Měli jsme štěstí, že celý 4 roky někdo nosil kameru či foťák a byla super parta, takže bylo z čeho vybírat (fotky z LANek, sjíždění silnice z kopce na kolečkový židli, tancování o hodině před tabulí, když se učitelka nedívala, seskok učitelky padákem apod.) a člověk, kterej ho dělal má fakt smysl pro humor :-)).

No pak jsme měli dopředu spoustu chlastu, ale já lítal okolo zařizování a když jsem doběhl o půl hodiny po nástupu k auto s pitím, tak nic nebylo :eek:. Vypili to 4 lidi :o... takže to fakt chce moře chlastu. Todle byl plnej kufr, dovedeš si představit jak těch pár lidí asi vypadalo :D.

Šerpy jsme měli obyč, kameraman a fotograf taktéž, ten co to uváděl byl celkem v klidu (normálka, ani příliš vtipnej ani zase suchar), hudba byli nějací covery normálních písniček, což bylo ideální pro starší i mladší generaci, půlnočko byla těžká improvizace s motorovkou, tmou, spoustou krve a roztrhaných hadrů (něco jako Uwe Boll :D :D :D), výzdoba obič (miliarda starých/pálených CD ze stropu), nějaký maturitní noviny o nás (záliby + blbosti okolo).

To je asi všechno co si vzpomínám, celkově jsem si toho moc nepamatoval (njn asi víš proč :D).
matyyy (2527)|27.1.2008 20:33
fajn par veci na co dat pozor pri organizaci.
kameraman - zjistit ceny a jestli dela i dvdcka (pred 3ma rokama sem byl ve tride ze zacatku s pozadavkem na dvd sam nakonec bylo levnejsi nez vhska)
pronajem salu zajistit dostatecne dopredu klidne i pul roku at si uzete vybrat termin
tricka serpy taky objednat je dostatecne dopredu (nam je blbe sesili) u tricek si nechat poslat presne rozmery jednotlivych velikosti (bezne tricko velikosti L bylo asi stejne velky jako triko xxl co sme si objednali)

dale nepodcenit zasoby alkoholu v chlastaci mistnosti 1l tvrdyho na cloveka je malo

a hlavne nezapomenout se poradne vozrat
P@pi (1519)|27.1.2008 20:37
[QUOTE=matyyy;84930]dale nepodcenit zasoby alkoholu v chlastaci mistnosti 1l tvrdyho na cloveka je malo
[/QUOTE]

Nechápu jak je to možný, ale souhlas. Myslel jsem si, že máme chlastu na tři dny a ono to bylo za půl hodiny pryč ve čtyrech lidech.

Ono jak se tam furt lítá, tak se to docela vypotí a základ je doplňovat tekutiny :D.
SpeedFilip (213)|28.1.2008 16:29
Tak co sa tyka chlastu tak to budeme zabezpecní dobre. Ale chlastat sa bude najma na dozvukoch.
Kameraman ma stat nejak 16500Sk (33ludi *500Sk) co je podla mna dost vela.
Sala je uz objednana, program je este niekde vo hviezdach. My chlapci mame vyhodu v tom ze nemusime vyberat saty tak ako dievcata.