Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: málo bodů v 3d mark05 i 06

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    Pomuže mi někdo prosím najak se mi nezdá vykon v 3d marcich v 05 mám jen neco přes 10 000b a v 06 sm 2.0- 3580b a hdr sm3.0- 4527b
    moje sestava je
    Bfg Gts 512
    asus p5e ws pr
    cpu pentiun d 945 nataktovane na 4,1 Ghz
    2giga kingston 4-4-4-12 789mhz
    windows xp sp2
    Naposledy upraveno uživatelem alesek07: 28-01-2008 v 18:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    V čem máš teda těch 10 000, v 05 nebo 06? Nějak to nejsem schopný rozluštit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    V 3d mark05 mám cca kolem 10 000 b
    a v 06 to co jsem psal a docela mne zaráží že 8800gt maji v 05 přez 18000 b
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Je to slabým procesorem, těch 18000 bývá výhradně na Core2. Díval jsem se na statistiky Futuremarku a s 8800GTS 512MB a Pentiem D tam byl v marku 06 pouze jeden uživatel. Procesor měl na 3,4GHz a dosáhl horších výsledků než ty v 06 i 05, takže tvé skóre odpovídá.
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4857964
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=3936787
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    Tak to díky to mi spadl kamen ze srdce.No nezbývá než koupit nejaký peryn škoda jen že nejsou k dostaní
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Dualcore modely už jsou k mání úplně běžně
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php...SearchSubmit=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    tak to ja se díval na alze a na czechcomp a tam je ještě nemají.Tak dik za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    A ještě mám takovej dotaz jestli nahodou v těch testech nasčítají víkon grafiky i cpu dohronady.Jestli ano tak by mi to celkem vycházlo na těch 18000b v 3d mark 05.A jestli se to tedy sčítá tak je to velice neoběktivní že body na cpu se hodně liší.Mělo by se to uvadět zvlašt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Výkon CPU je tam zahrnutý jednak tím že CPU omezuje/neomezuje grafiku v dílčích grafických testech, ale i zvlášť - skóre z CPU testu se podle určitého klíče zahrne do výsledku. Není to ale přímý součet.

    A příště použij edit místo dvou příspěvků za sebou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ono inak dosť záleží na tom v akom nastavení si ten test robil. Neviem možno sa mýlim ale v 3D Marku 05 moc na procesore nezáleží. Procesor sa viacej prejaví v 3DM 06.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Jeho nastavení pravděpodobně bylo vpořádku. Pentium D 3,4GHz s 8800GTS 512 ve výše zmíněném odkazu dalo v 05 necelých 10 000, s Core2 jsou běžné skoro dvojnásobné výsledky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Neviem možno sa mýlim ale v 3D Marku 05 moc na procesore nezáleží. Procesor sa viacej prejaví v 3DM 06.
    Mylis se. Prakticky v kazdem 3dmarku zhruba po 2-3 letech od vydani zacne vic zalezet pomalu na cpu nez na grafice (cti jako: Cim vykonejsi grafika, tim vic se projevi limitace CPU a zbytku sestavy).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    njn, len ja na 1950Pro a 3400+ Semprne mám 9300 bodov v 05 Jemu to potom ten CPU obmedzuje dobre
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    hmm pokud si vezmeme v úvahu že s HD 2900 Pro a Athlonem 3000+@2,4Ghz mám v 3DMarku05 12350b
    tak nevím proč by intel na 4,1Ghz měl dát jen 10000b
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    Tak cca za mesic budu mit 8400 a uvidime kdo ma pravdu ale docela by mne naštvalo kdyby ty body zustaly ma těch 10 000b v 05
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket AM3: Při taktování CPU ztráta bodu v 3D Mark06
    Od Kaufly v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-08-2010, 19:22
  2. Phenom II X2 550BE - málo bodů v 3d marku!
    Od tweener v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 22:09
  3. Klávesnice: Klávesnice - otázka za milion bodů
    Od nonevim v sekci Periferie
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-05-2009, 13:27
  4. GeForce: Jen 200 bodů v 3Dmark06, stačí to?
    Od Mata.lan v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 22:02
  5. Malo bodu za ram ve WEI - 4GB, 1066Mhz a jen 5.5
    Od Lo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 19:19