Azgardik_Zena02
Tak jsem se pokusil sám bez pomoci kamaráda ukutit druhou lepší verzi. Tentokrát jsem udělal dvě rozlišení tj. 1600x1200 a 1920x1200. A důležitá věc! Na četné žádosti jsem vám tam dal holku z avataru a její sestru. Doufám že se vám budou líbit.:inlove
Tak kritizujte soudruzi.:slug
Tak kritizujte soudruzi.:slug
Tak kdybych měl posoudit tento a minulý pokus, tak tento vyhrává o pořádný kus. Tady je pěkně sladěný i ten font a jeho barva s těmi lístečky... Fakticky super! A k tomu ještě ta provokativní otázka :D
Schválně, uhádneš, jak bych na ni odpověděl?
Schválně, uhádneš, jak bych na ni odpověděl?
Díky, to bude asi tím že mi do toho nekecal kámoš :runaway
Tak to fakt neuhádnu.:D Mimochodem kterou by sis vybral? Bloncku nebo brunetku?:inlove
Tak to fakt neuhádnu.:D Mimochodem kterou by sis vybral? Bloncku nebo brunetku?:inlove
Širokoúhlý můžu udělat tak že kousek uříznu nebo rozlišení bude 1920x1440.
Proč SLI? Jedna Geforce 8800GTX nestačí? SLI by tam nevypadlo dobře :p
Proč SLI? Jedna Geforce 8800GTX nestačí? SLI by tam nevypadlo dobře :p
No on asi myslel, že když na jedné straně jsou holky dvojčata, tak na druhé straně můžou být i grafiky dvojčata, proto SLI :D :D
azgardik: Těžké rozhodování, ale dobře jsi tipl, že grafiku jsem v tomhle případě zavrhl rovnou :D To druhý rozhodování je ještě horší, ale spíš tu brunetku :)
azgardik: Těžké rozhodování, ale dobře jsi tipl, že grafiku jsem v tomhle případě zavrhl rovnou :D To druhý rozhodování je ještě horší, ale spíš tu brunetku :)
[QUOTE=azgardik;86449]Petr S. : Nerad Nvidii ? :D[/QUOTE]
To já ji mám i celkem rád, ale tady jde spíše o priority, jejichž hodnoty jsou v tomto případě značně narušeny :D
[QUOTE=Klingacikx;86881]S tým SLI to vyzerá o dosť lepšie:thumb[/QUOTE]
Taky si myslím ;)
To já ji mám i celkem rád, ale tady jde spíše o priority, jejichž hodnoty jsou v tomto případě značně narušeny :D
[QUOTE=Klingacikx;86881]S tým SLI to vyzerá o dosť lepšie:thumb[/QUOTE]
Taky si myslím ;)
[QUOTE=azgardik;86367](nedaří se mi obrázky nahrát přímo na fórum)[/QUOTE]
Co to znamená? Konstatování toho, že něco prostě nejde, mi nic neřekne o tom, v čem by mohl být problém.
Jinak který wallpaper má být zařazen? V tomhle tématu jsou 2 odlišné (Single vs. SLI)
Co to znamená? Konstatování toho, že něco prostě nejde, mi nic neřekne o tom, v čem by mohl být problém.
Jinak který wallpaper má být zařazen? V tomhle tématu jsou 2 odlišné (Single vs. SLI)
Prostě sem odklikl nahrání obrázku a nic se nedělo, druhý den vše fungovalo normálně tak jsem tomu nevěnoval pozornost.
Hežčí je prý SLI takže poprosím o zařazení verze se SLI.
Hežčí je prý SLI takže poprosím o zařazení verze se SLI.
Přikláním se k názoru že je to o proti prvnímu návrhu opravdu velký pokrok...Jediné co se mi moc nelíbí je to,že jsou ty holky tak useknuté v pase...ale i tak:thumb
[QUOTE=...No...Name...;87450]Přikláním se k názoru že je to o proti prvnímu návrhu opravdu velký pokrok...Jediné co se mi moc nelíbí je to,že jsou ty holky tak useknuté v pase...ale i tak:thumb[/QUOTE]
A navíc roztou ze sebe???Supr.
A navíc roztou ze sebe???Supr.
[QUOTE=Janyk1;87452]A navíc roztou ze sebe???Supr.[/QUOTE]
To snad ne...to by byla škoda...Já myslel že tak rychle končej...že by třeba mohly být zakončeny nějak do ztracena,nebo ten konec překrýt tím listím...ale to už je detail...
To snad ne...to by byla škoda...Já myslel že tak rychle končej...že by třeba mohly být zakončeny nějak do ztracena,nebo ten konec překrýt tím listím...ale to už je detail...
Ze sebe opravdu nerostou :D hnědovláska má totiž černé tričko tudíž se lehce ztrácí.
Jinak v původním návrhu jsem to chtěl udělat do ztracena jenže to bylo ještě horší než to useklé.
A dík za komentáře.
Jinak v původním návrhu jsem to chtěl udělat do ztracena jenže to bylo ještě horší než to useklé.
A dík za komentáře.
[QUOTE=panpelisek;88428]Ty holky sou taky z trutnova? Máš na ně číslo? :)[/QUOTE]
No jestli jsem je správně identifikoval, tak z Trutnova vážně nejsou ;) I když by to bylo fajn, v Trutnově mám příbuzné a občas se tam ukážu :D
No jestli jsem je správně identifikoval, tak z Trutnova vážně nejsou ;) I když by to bylo fajn, v Trutnově mám příbuzné a občas se tam ukážu :D
to panpelisek: Mmm z Trutnova opravdu nejsou :( ale zajed si do USA do Hollywoodu třeba tam nějakou potkáš.:D
:D Cha, teď mě napadl šílený nápad! Nepojedeme skupinově? Asi by to bylo levnější a výhodnější :) Jen nevím, jak to řešit, až je najdem - abysme se nepovraždili :D :D
[QUOTE=Petr S.;89097]:D Cha, teď mě napadl šílený nápad! Nepojedeme skupinově? Asi by to bylo levnější a výhodnější :) Jen nevím, jak to řešit, až je najdem - abysme se nepovraždili :D :D[/QUOTE]
skupinově do Trutnova? :D Snad si neměl na mysli tu druhou destinaci :D
skupinově do Trutnova? :D Snad si neměl na mysli tu druhou destinaci :D