Problém s prehrávaním videa
Nazdar.mam taky problém a to ze ak chcem spustit video v kompíku( ci uz .avi,.mpg,.mpeg atd...)tak sa mi otvory prehrávac a ide mi len zvuk a nic ine,cierna obrazovka.moja zostava pc-
Intel E2180 2Ghz
Asus p5k
ATI Radeon HD3850 512mb
2Gb RAM
Windows XP Professional SP2
ovládace od grafiky su nainstalovane a kodeky mam tieto
All-in-one Codec pack
K-Lite codec Pack
a hry my idu v najlepsom vykone.len to video stale cierna obrazovka ci uz vo windows media playeri alebo BS player alebo hocico.
PLS poradte co by s tym mohlo byt.
Intel E2180 2Ghz
Asus p5k
ATI Radeon HD3850 512mb
2Gb RAM
Windows XP Professional SP2
ovládace od grafiky su nainstalovane a kodeky mam tieto
All-in-one Codec pack
K-Lite codec Pack
a hry my idu v najlepsom vykone.len to video stale cierna obrazovka ci uz vo windows media playeri alebo BS player alebo hocico.
PLS poradte co by s tym mohlo byt.
Korektně odinstaluj všechny codec packy (start-ovl. panely-pridat odebrat programy), restartuj, pak naistaluj nejnovější verzi třeba K-lite v odpovídajícím balíku.
all-in-one codec pack vyhod, uz je stary a muze se jen hadat s necim novsim
rozhodne te zlobi kodeky, nainstaluj a skus VLC, to by melo pokousat vsechno i bez cizich kodeku
rozhodne te zlobi kodeky, nainstaluj a skus VLC, to by melo pokousat vsechno i bez cizich kodeku
okej idem to vyskusat,som zvedavy co to spravy ale moc tomu neverim.stahujem K-lite 3.70 tak dufam ze to pojde
no tak to nefunguje.stale nic.stale to iste,presne som odinstaloval obidva codecy,restart,nainstaloval k-lite a stale to iste,zvuk ide ale obraz je stale cierny.
mach13: to je co ten VLC?
mach13: to je co ten VLC?
http://www.google.cz/search?q=VLC&rls=com.microsoft:cs&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1
http://www.videolan.org/vlc/
prehravac ktery vsechno pokouse
http://www.videolan.org/vlc/
prehravac ktery vsechno pokouse
no stale to nejde,aj v tom VLC normalne spustim a tiez,zvuk ide ale obraz stale cierny.uz ma to totalne sere.
Doporucuji pouzivat misto kodekpaku pouze ffdshow filter. Pripadne prehravac Media Player Classic (to neni ten od MS), ktery ma vlastni implementaci kodeku v sobe. Navic je prehravani opravdu kvalitni.
kdyz nepomohlo VLC, tak pochybuju ze cokoli jineho zabere... ale za zkousku to stoji
mas v PC nejnovsi ovladace na chipset a grafiku?
mas v PC nejnovsi ovladace na chipset a grafiku?
no asi nie,som si kupil pc a dosiel mi pred tyzdnom a tam bolo cd s ovladacmi tak tie som tam daal,tie by mali byt najnovsie nie?predsa len HD3850 512mb neni tak dlho vonku.
Huncut:nejde,komplet vsetko odskusane
Huncut:nejde,komplet vsetko odskusane
uz to funguje,problem bol v malinkom nastaveni ovladacov v catalyst control center.uz mi to vsetko ide.dakujem za ochotu a za vas cas.diky
Tento problém jsem měl i já. Grafiku jsem měl radeon 9250..; žádné video, jen zvuk;ve všech přehrávačích. Zkoušel jsem ze zajímavosti dát jinou grafiku, protože veškeré operace s kodeky byly neúspěšné, ale nepomohlo to. Problém se vyřešil až s reinstalováním Windows.
POzn. Aha, pozdě. Gartuluji!
POzn. Aha, pozdě. Gartuluji!
tak nam aspon napis co to bylo za nastaveni, takto to nikomu jinemu nepomuze...
a na CD urcite byly ovladace dost stary, nejnovsi jsou 8.1
a na CD urcite byly ovladace dost stary, nejnovsi jsou 8.1
tak teda pisem postup ako vyriesit problem,podotykam je to HD3850 a catalyst control center-
otvorite program CCC Advanced
otvorite avivo***videa
kliknete na Všechna nastavení
a idete uplne dole a tam je ze:
urychlení obrazu Windows Media-tak toto majte vypnute-nech to neni zaskrtnute
no a ked som toto spravil tak sa problem vyriesil.
camazoo-diky aj ja som rad ze to ide
otvorite program CCC Advanced
otvorite avivo***videa
kliknete na Všechna nastavení
a idete uplne dole a tam je ze:
urychlení obrazu Windows Media-tak toto majte vypnute-nech to neni zaskrtnute
no a ked som toto spravil tak sa problem vyriesil.
camazoo-diky aj ja som rad ze to ide