robky_zena01
robky_zena01
Tu je môj amatérsky výtvor. Má predstavovať, že ženy sa už myší neboja a niektorým PC nie je cudzie:D
Tu je môj amatérsky výtvor. Má predstavovať, že ženy sa už myší neboja a niektorým PC nie je cudzie:D
[QUOTE=robky;87563]Má predstavovať, že ženy sa už myší neboja a niektorým PC nie je cudzie:D[/QUOTE]
Dobrý nápad :-). Ale ta kompozice (všech 3 objektů) mi přijde jako nevyvážená (ale umístění slečny bych neměnil - jen pozice myši a loga mi tam nesedne).
Dobrý nápad :-). Ale ta kompozice (všech 3 objektů) mi přijde jako nevyvážená (ale umístění slečny bych neměnil - jen pozice myši a loga mi tam nesedne).
[QUOTE=tgfh;87757]Tak tohle je hodně slušné[/QUOTE]
Na to, že som doteraz v tomto obore nevyrobil nič, len maximálne upravoval chyby vo fotkách, to beriem ako pochvalu. Ale obdivujem ľudí, ktorí sa tým zaoberajú. Je to fakt žrút času(a toho ja nazvyš nemám), aby to vyzeralo čo najlepšie.
Na to, že som doteraz v tomto obore nevyrobil nič, len maximálne upravoval chyby vo fotkách, to beriem ako pochvalu. Ale obdivujem ľudí, ktorí sa tým zaoberajú. Je to fakt žrút času(a toho ja nazvyš nemám), aby to vyzeralo čo najlepšie.
[QUOTE=tgfh;87757]Tak tohle je hodně slušné[/QUOTE]
I mě se to celkem líbí... Myslím, že tenhle obrázek bych si jako tapetu dokázal na svém kompu představit :)
I mě se to celkem líbí... Myslím, že tenhle obrázek bych si jako tapetu dokázal na svém kompu představit :)
Svatá pravda. U ženských je dôležitý hardvér, softvér má furt dajaké bugy, service pack nikto nevydal :cry
Mne sa páči tá myš. Najme to modré podsvietenie. Ale nesúhlasím s Robkym. Tá, žena sa myši bojí, inak by mala oči otvorené a usmievala sa.
Fotka to je pěkná a baba taky, hned bych si ji dal na plochu. Takže chválím. Jinak dávám, ale přednost přírodním nenamalovaným babám
[QUOTE=Zoidik;94544]..... Jinak dávám, ale přednost přírodním nenamalovaným babám[/QUOTE]
jj, to aj ja. Ale niektoré by som ti neprial vidieť nenamaľované:D:D:D
jj, to aj ja. Ale niektoré by som ti neprial vidieť nenamaľované:D:D:D
[QUOTE=robky;94625]jj, to aj ja. Ale niektoré by som ti neprial vidieť nenamaľované:D:D:D[/QUOTE]
Jj to znám. jenže pak s nějakou takovou si něco začneš a máš na sobě tunu mejkapu.... to taky neni moc přijemný
Jj to znám. jenže pak s nějakou takovou si něco začneš a máš na sobě tunu mejkapu.... to taky neni moc přijemný
Som ti vďačný za reputačný bod. keď budem mať toľko rokov čo ty budem lepší. xixixi
Neviem prečo ale ešte niečo tomu obrázku chýba.
Neviem prečo ale ešte niečo tomu obrázku chýba.