Zdrvím, před 14 dny jsem koupil tento monitor LG
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Chvíli jsem na něm jen pracoval takže se vše zdálo ok ale jak jsem měl tmavší obráze či jsem hrál hru, tmavší barvy se stávaly modré až fialové. Je něco s nastavení či je to výrobní vada? Přikládám obrázek ze hry Ghost Recon 2. Díky za odpovědi.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Chvíli jsem na něm jen pracoval takže se vše zdálo ok ale jak jsem měl tmavší obráze či jsem hrál hru, tmavší barvy se stávaly modré až fialové. Je něco s nastavení či je to výrobní vada? Přikládám obrázek ze hry Ghost Recon 2. Díky za odpovědi.
Tipoval bych to na výrobní vadu. Reklamací rozhodně nic nezkazíš ;)
EDIT: Jsi připojen pomocí analogového D-Sub výstupu nebo digitálního DVI? Ten odkaz, co jsi sem dával, mi toho moc neukáže... :( Pouze, že připravují fotku produktu.
EDIT: Jsi připojen pomocí analogového D-Sub výstupu nebo digitálního DVI? Ten odkaz, co jsi sem dával, mi toho moc neukáže... :( Pouze, že připravují fotku produktu.
Odkaz upraven a jsem pripjen pres DVI-D .. u mého monitoru crt to neděla takže je to v LCD...grafika nVidia 8800 GTS 512 MB
Problém bude možná v nějaké té technologii pro zlepšování obrazu. Nedají se v nastavení nějak vypnout?
Reklamaci se ale asi nevyhneš... :(
Reklamaci se ale asi nevyhneš... :(