Zajimave "flow" tapety
...No...Name... - to jsem rad, ze nejsem sam, komu se libej :)
tgfh - 4chan.org ;) Ale opatrne. To neni stranka pro mekosrdcate a takovy adminci tady s cenzurou na urovni StB by z ni mohli mit infarkt :p :D
tgfh - 4chan.org ;) Ale opatrne. To neni stranka pro mekosrdcate a takovy adminci tady s cenzurou na urovni StB by z ni mohli mit infarkt :p :D
No moc se nesmej. Vlez si do takoveho /b/ ci /d/ nebo /r/ a budes mit oci na vrch hlavy :D
Predstav si, ze by takova pekna svoboda byla tady, alespon v sekci ostatni... :shut
Predstav si, ze by takova pekna svoboda byla tady, alespon v sekci ostatni... :shut
[ot] No ale nemuzem porad jen nadavat sme jenom lide a nejaka pravidla to mit musi .. uznavam ze obcas to nekdo prezene a ja pro sproste slovo taky nemusim chodit daleko .. :) ale snazim se ctit pravidla ktere nekdo urcil pro toto forum a nikdo me sem nasilim nenuti chodit muzu se svobodne rozhodnout zda tu chci byt ci ne .. a ja chci proto se uskromnim a poupravim i svuj slovnik abych nemusel resit nejake karty ;)) [/ot]
:D
OT
Nejde o slovnik, tam je to moje chyba, ze jsem se nechal vyprovokovat, vickrat uz dotycneho texty ani nectu, maji nulovou hodnotu tak jako tak... Tady jde spis o to, ze treba tadyhle ve vtipcich ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) a dostal jsem zlutou kartu. A treba na strance 38 tech samejch vtipku je treba tohle: http://www.kartinki.cz/public_space/pics/kids_1194953259.jpg a nevim ze by to nekdo mazal a daval za to karty...
Takze asik tak. Mene cenzury je nekdy vice zabavy ;) Viz. 4chan :D
OT
Nejde o slovnik, tam je to moje chyba, ze jsem se nechal vyprovokovat, vickrat uz dotycneho texty ani nectu, maji nulovou hodnotu tak jako tak... Tady jde spis o to, ze treba tadyhle ve vtipcich ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) a dostal jsem zlutou kartu. A treba na strance 38 tech samejch vtipku je treba tohle: http://www.kartinki.cz/public_space/pics/kids_1194953259.jpg a nevim ze by to nekdo mazal a daval za to karty...
Takze asik tak. Mene cenzury je nekdy vice zabavy ;) Viz. 4chan :D
Při posuzování obsahu zde na fóru je mi osobně z hlediska mé morálky nebo zdraví lhostejný, ale pro toto fórum jsou definována pravidla, která je třeba dodržovat - nezáleží na tom, zda něco právě mě pobuřuje nebo ne. Je to zkrátka moje práce, čímž to začíná a také končí. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to akceptovat a nemusí toto fórum navštěvovat - tím to rovněž začíná a končí. Pokud se to někomu nelíbí, fórum přesto navštěvuje a pravidla porušuje, obdrží ban (ať už přímo nebo automaticky po získání několika červených karet) - a je úplně jedno, jak se jmenuje osoba, která ban udělí, protože v takovémto případě na fóru podobném tomuto jej vždy v případě porušování pravidel někdo udělí - nějaké útočné příspěvky s cílem jej jakkoli shazovat jsou pouhou demonstrací toho, že si dotyčný potřebuje najít svého oběťního beránka, na kterého muže směřovat svůj nesouhlas, ať už v jakékoli formě. Nejhorší je mít averzi vůči nějakému systému - ale je úlevou mít averzi vúči konkrétní osobě, kterou je možné nějak titulovat. Toto není nějaké samostatně stojící fórum, nýbrž rozšíření magazínu Svět hardware, díky čemuž jsem doslova povinen (nebo kdokoli jiný, kdo by byl na mém místě) zde udržovat obsah v rámci nějakých mezí - a je jedno, o jakou jde sekci, pokud je veřejně přístupná všem našim čtenářům.
Jinými slovy, trodasi, pokud tu budeš postovat podobné narážky na mou osobu (připodobnění se způsoby StB za nic jiného než za snahu o urážku snad ani považovat nemohu), nebo případně na jiného účastníka tohoto fóra - zkrátka porušovat nějakým způsobem pravidla (což je ostatně i polemika o udělených kartách), bude to mít posléze za následek zamezení přístupu na toto fórum, ať už to z tvé strany vyprovokuje jakoukoli odezvu. Přeber si to jak chceš, osobně mi je tvé mínění o mé osobě lhostejné stejně jako tobě mé mínění o té tvé (přestože je takové, že pokud bys bral pravidla tohoto fóra na vědomí a dodržoval je, byl bych rád za tvé zdejší působení jako za působení kohokoli dalšího, kdo může být pro toto fórum přínosem). Fórum funguje už skoro 2 roky, vytvořila se zde solidní a pohodová skupina stálých uživatelů - podle mnoha ohlasů se zde cítí dobře. Nerozumím tomu, proč bys měl tvořit nějakou výjimku, pro kterou neplatí to, co pro ostatní ano.
Pokud tohle u tebe vyvolá další prudící reakci, bude to škoda - víc k tomu není co dodat. Teď záleží na tobě, jak se k tomu postavíš.
Jinými slovy, trodasi, pokud tu budeš postovat podobné narážky na mou osobu (připodobnění se způsoby StB za nic jiného než za snahu o urážku snad ani považovat nemohu), nebo případně na jiného účastníka tohoto fóra - zkrátka porušovat nějakým způsobem pravidla (což je ostatně i polemika o udělených kartách), bude to mít posléze za následek zamezení přístupu na toto fórum, ať už to z tvé strany vyprovokuje jakoukoli odezvu. Přeber si to jak chceš, osobně mi je tvé mínění o mé osobě lhostejné stejně jako tobě mé mínění o té tvé (přestože je takové, že pokud bys bral pravidla tohoto fóra na vědomí a dodržoval je, byl bych rád za tvé zdejší působení jako za působení kohokoli dalšího, kdo může být pro toto fórum přínosem). Fórum funguje už skoro 2 roky, vytvořila se zde solidní a pohodová skupina stálých uživatelů - podle mnoha ohlasů se zde cítí dobře. Nerozumím tomu, proč bys měl tvořit nějakou výjimku, pro kterou neplatí to, co pro ostatní ano.
Pokud tohle u tebe vyvolá další prudící reakci, bude to škoda - víc k tomu není co dodat. Teď záleží na tobě, jak se k tomu postavíš.
A abych nezapomněl na to nejdůležitější v tomto tématu - ta první tapeta je fajn, už ji mám zkušebně na ploše :-).
Dobrý tip, trodasi :thumb
Dobrý tip, trodasi :thumb
Další zajímavé jsou zde: http://www.sgeier.net/fractals/indexe.php
[QUOTE=meeee;125617]Když Wokna...[/QUOTE]
Kde jsi to prosím tě splašil? už jsem to někde viděl, ale zaboha nevím kde.:notsure
Vista Dream Scene je fakt gut.:thumb
Kde jsi to prosím tě splašil? už jsem to někde viděl, ale zaboha nevím kde.:notsure
Vista Dream Scene je fakt gut.:thumb
[QUOTE=fanynek;125640]Kde jsi to prosím tě splašil? už jsem to někde viděl, ale zaboha nevím kde.:notsure[/QUOTE]
Netuším. Vidět jsi to mohl např v tématu Screeny vaší plochy :D
Netuším. Vidět jsi to mohl např v tématu Screeny vaší plochy :D
Zlobivej, zlobivej, zlobivej kluku!:D To mně mohlo napadnout :mistake, že mi tohle napíšeš.
EDIT: Už je hodnej..... pomohl fanýnkovi získat oblázek.
EDIT: Už je hodnej..... pomohl fanýnkovi získat oblázek.
Mam slozku wallpaper s skoro stovkou peknych wallu, ktere jsem za dloho nasbiral. Alespon maly vyber:
[QUOTE=CommanderZ;214513]Mam slozku wallpaper s skoro stovkou peknych wallu, ktere jsem za dloho nasbiral. Alespon maly vyber:[/QUOTE]
V jakém rozlišení je ta vorvaně ? :D:D Mohl by jsi mi jí uploadovat v orig. rozlišení. Díky
V jakém rozlišení je ta vorvaně ? :D:D Mohl by jsi mi jí uploadovat v orig. rozlišení. Díky
[QUOTE=kevin00;214533]V jakém rozlišení je ta vorvaně ? :D:D Mohl by jsi mi jí uploadovat v orig. rozlišení. Díky[/QUOTE]
Ta je bohuzel mala, 1280*1024 a vetsi nemam. Ale je to krasny obrazek.
Edit: Tak jsem hodil prehled svych wallu na web. Vsechno (az na jednu vyjimku) je to v rozlisenich 1280*1024 - 1920*1200. Jedna se vicemene o SciFi/fantasy/abstrakty.
Ta je bohuzel mala, 1280*1024 a vetsi nemam. Ale je to krasny obrazek.
Edit: Tak jsem hodil prehled svych wallu na web. Vsechno (az na jednu vyjimku) je to v rozlisenich 1280*1024 - 1920*1200. Jedna se vicemene o SciFi/fantasy/abstrakty.
Do háje, neměl jsem se sem dívat... Teď si zas nemůžu vybrat, který je na ploše hezčí...
@Commander: Jak velký balíček by ze všech těch wallů byl?
@Commander: Jak velký balíček by ze všech těch wallů byl?
Vzdyt to tam je v tom rozliseni....kliknes si na to a vybali se to. A jestli mi neveris, tak si stahni ten balik.
Tady hodím něco pro majitele Windows Vista Ultimate http://www.dreamscene.org/gallery.php?Cmd=Show&site=1001 dreamscene se dají stáhnout i jako normalní tapeta
http://www.noupe.com/wallpaper/40-creative-wallpapers.html nějaké zajímavé wally :)
Nove tapety pro fanousky nVidie - Claw :)
http://www.nvidia.com/object/cool_stuff.html#/wallpapers/2191
http://www.nvidia.com/object/cool_stuff.html#/wallpapers/2191