Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Gigabyte MA790X-DS4 + GeForce 8800GT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Mate niekto tuto kombinaciu a a chodi vam to?Napiste mi pls verziu biosu a nastavenie biosu na ktorom sa vam to podarilo rozchodit.Mne to pri boote vobec nezinicializuje grafiku a ani sa nedostanem do biosu.Nabehlo mi to nahodne asi 3 krat tak so 100pokusov.To iste to robi aj s mojou GeForce 8800GTS 512MB,a ta nenabehne vobec. Ked tam dam Radeon 1900XT tak to chodi normalne.Bios vyslusany F2 aj F3.Obidve GeForce chodia na druhom PC normalne.Zdroj a Ramky som skusal aj ine takze tym to nie je.Dik za kazdy napad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Vanamond Zobrazit příspěvek
    Mate niekto tuto kombinaciu a a chodi vam to?Napiste mi pls verziu biosu a nastavenie biosu na ktorom sa vam to podarilo rozchodit.Mne to pri boote vobec nezinicializuje grafiku a ani sa nedostanem do biosu.Nabehlo mi to nahodne asi 3 krat tak so 100pokusov.To iste to robi aj s mojou GeForce 8800GTS 512MB,a ta nenabehne vobec. Ked tam dam Radeon 1900XT tak to chodi normalne.Bios vyslusany F2 aj F3.Obidve GeForce chodia na druhom PC normalne.Zdroj a Ramky som skusal aj ine takze tym to nie je.Dik za kazdy napad.
    ...si děláš prdel, to snad není v dnešním globálním světě možné viděl bych to na výměnu základovky...nechce se mi věřit, že by si AMD mohlo dovolit nepodporovat nVidia grafiky - vlášť v dnešní době Byl by toho plný net, kdyby to byl nějaký obvyklý problém.
    Asi špatný kousek základovky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Napiš celou sestavu a co povídá speaker
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Takze doplnenie ostatnych komponentov: Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, Corsair Twinx XMS2-6400 800MHz 2x1GB ( skusane aj GeIL GX22GB6400UDC Ultra 2x1GB) , Fortron FSP500-GLN 500W Blue Storm II, (skusany aj Corsair HX520 520W ) Nenabieha s Gainward 8800GT 512MB GS ani s mojou Gigabyte 8800GTS 512MB.Ostatne komponenty nepisem,nie su podstatne,skusal som to aj bez nich s rovnakym vysledkom.A speaker ani nepipnne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Tak odpoj grafiku, RAMky a zapni. Poslouchej co říká speaker. Pokud nic odpoj i CPU a zapni. Pokud bude speaker zase ticho (na samotné MB) tak máš špatnou MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Problem je v tom ze to s Radeonom 1900XT chodi uplne normalne,inak by som to sem nepisal,take zakladne veci ako uplne nefunkcny MB este poznam. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Vanamond Zobrazit příspěvek
    Problem je v tom ze to s Radeonom 1900XT chodi uplne normalne,inak by som to sem nepisal,take zakladne veci ako uplne nefunkcny MB este poznam. :-)
    Nezkoušeli si druhý PEG?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Vanamond Zobrazit příspěvek
    Problem je v tom ze to s Radeonom 1900XT chodi uplne normalne,inak by som to sem nepisal,take zakladne veci ako uplne nefunkcny MB este poznam. :-)
    Sry, té věty jsem si v prvním postu nevšiml

    Nech tam nejnovější BIOS, nabootuj s tou Radeonou, jdi do biosu a nastav PCI-Express frequency na 101 nebo 105 nebo 108 MHz. Ulož, vypni a zkus nVidii
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Sry, té věty jsem si v prvním postu nevšiml

    Nech tam nejnovější BIOS, nabootuj s tou Radeonou, jdi do biosu a nastav PCI-Express frequency na 101 nebo 105 nebo 108 MHz. Ulož, vypni a zkus nVidii
    Ja len aby si si nemyslel ze som uplna lama:-) Okolo PC sa motam uz tak 10rokov a par som ich uz poskladal.Tieto veci som prave uz vyskusal,aj druhy slot PCIe aj frekvencie PCIe aj voltaz a nepomohlo,preto som to pisal na fora ci sa s tymto konkretnym problemom uz niekto nestretol.Mna uz nic nenapada a nikde som nic take nenasiel.Dik vsetkym za snahu.ked vas nieco napadne budem len rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1

    Zkus odpojit kompa ze sítě výtáhnout baterku z desky a dat mazání cmos biosu. Po opětovném složení najede, ale pokud kompa vypneš jinak než vypnout ve windows nebo jinym os tj. tlačítkem tak se nerozbehne grafika? Tak přesne tohle mi dělá AM770 a Radeon 2600xt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Recaro Zobrazit příspěvek
    Zkus odpojit kompa ze sítě výtáhnout baterku z desky a dat mazání cmos biosu. Po opětovném složení najede, ale pokud kompa vypneš jinak než vypnout ve windows nebo jinym os tj. tlačítkem tak se nerozbehne grafika? Tak přesne tohle mi dělá AM770 a Radeon 2600xt.
    Mne to prave robi nech to vypnem akokolvek,aj cez windows.A nepomaha ani vybratie baterky,nabehlo mi to asi len 2-3krat so vsetkych pokusov s GeForce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zkusil bych se domluvit na vymene za jinou desku.... kdyz tohle prodejci popises, tak solidni prodejce by ti moh vyhovet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych se domluvit na vymene za jinou desku.... kdyz tohle prodejci popises, tak solidni prodejce by ti moh vyhovet.
    Normalny predajca asi ano,ale doska je kupovona vo velkoobchode takze to neprejde :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    Vcera som si kupil tuto dosku, a pouzivam GF 7600GT, zatial mi ide vsetko v pohode aj ked sa mi 2krat sam od seba resetoval PC ale to bude koli taktovaniu...no neviem mne ide zatial ta grafika celkom dobre...skus reklamovat dosku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Ahoj mam stejny problem.Mam novou desku Gigabyte GA-MA770-DS3 a grafickou kartu Gigabyte 8800Gt a po nainstalovani komponent a prvim zapnuti nechtele nabehnout ani do biosu.po vyndani baterie uz nabehla,ale nasledovalo nekolik modrych obrazovek,ktere upornovalo na vypnuti systemu,aby nedoslo k poskozeni hardwaru.Jakmile jsem zapnul treba 3Dmark 05 po cvilce to same,to same v cod4.Tak jsem tam vratil moji puvodni desku Gigabyte M61P-S3 Nforce4 a vse funguje.Problem asi bude v chipsetu nove desky,nevim zda ji mam reklamovat.nebo me nekdo prosim poradte cim to muze byt.Ya vsechny tipy predem dekuji.Jinak deska na chipsetu strasne topila,vic nez nforve4,coz me pripada divne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Koupě GigaByte GeForce 8800GT GV-NX88T512H-B 512MB, PCI-E
    Od Onlyx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 08-04-2010, 23:26
  2. Socket AM2/AM2+: Gigabyte MA790X-UD4
    Od Solitario v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 18:20
  3. Gigabyte MA78G-DS3H nebo Gigabyte MA790X-DS4
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 16:39
  4. Gigabyte GA-MA790X-DS4
    Od _FrOst_ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 18:10
  5. GigaByte Radeon HD3870 nebo GigaByte GeForce 8800GT
    Od Bnds0 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 88
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 13:05