Laboratoř 11.09.2006: Cirrus Logic CL-GD5428 (CL542X)
Cirrus Logic CL-GD5428 (CL542X)
Poznámka: ocenění bylo uděleno těm, kteří měli v odpovědi zmíněného výrobce (Cirrus Logic) a číselné značení chipsetu začínající na 542 (CL542X).
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Martes, zivan, sAd, cool.user, Matajon, Zdeněk Havel, mrozu, -HoNY-, jirka037, arvelius, DDurko, DiXiE, VlasTik., boboco, fibre
Poznámka: ocenění bylo uděleno těm, kteří měli v odpovědi zmíněného výrobce (Cirrus Logic) a číselné značení chipsetu začínající na 542 (CL542X).
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Martes, zivan, sAd, cool.user, Matajon, Zdeněk Havel, mrozu, -HoNY-, jirka037, arvelius, DDurko, DiXiE, VlasTik., boboco, fibre
Sláva!!! A to jsem to dnes málem vzdal. Nakonec jsem ale natrefil na tu správnou stránku s informacemi:D
Tak dneska asi nejlehci hadanka, myslel jsem, ze bude zaludnost v tom poslednim cisle (5428 vs 5429), ale to bylo nakonec jedno. Kartu jsem totiz nasel hned na prvni dotaz v googlu, ale dalsi hodinu jsem se trapil s tim, jestli to bude 5428 nebo 5429, nakonec zbytecne :)
Hmm proc sem nebyl ocenen ?
byla odpoved kterou sem zadal spatna ?
btw browser dela blbosti snad sem to nepastnul vickrat :)
Tato zpráva je potvrzením Vaší účasti v kvízu 'Grafická karta - 03', uživateli Obumbrata.
Otázka 1: O jakou grafickou kartu se jedná (jaký používá chipset)? Výrobce v tomto případě není podstatný.
Odpověděl jste: 542 xvl
byla odpoved kterou sem zadal spatna ?
btw browser dela blbosti snad sem to nepastnul vickrat :)
Tato zpráva je potvrzením Vaší účasti v kvízu 'Grafická karta - 03', uživateli Obumbrata.
Otázka 1: O jakou grafickou kartu se jedná (jaký používá chipset)? Výrobce v tomto případě není podstatný.
Odpověděl jste: 542 xvl
[QUOTE=Obumbrata]
[/QUOTE]
Tak teraz nechapem pac sa mi zda ze si dost odporujete.
Bolo napisane ze vyrobca v tomto pripade nie je podstatny. Preto som to nepisal som myslel ze vam staci cislo.
[/QUOTE]
Tak teraz nechapem pac sa mi zda ze si dost odporujete.
Bolo napisane ze vyrobca v tomto pripade nie je podstatny. Preto som to nepisal som myslel ze vam staci cislo.
[QUOTE=Obumbrata]Tak teraz nechapem pac sa mi zda ze si dost odporujete.
Bolo napisane ze vyrobca v tomto pripade nie je podstatny. Preto som to nepisal som myslel ze vam staci cislo.[/QUOTE]
Konkrétní výrobce grafické karty nebyl podstatný (protože to není možné z fotografie poznat) - Cirrus Logic je výrobce chipsetu.
Bolo napisane ze vyrobca v tomto pripade nie je podstatny. Preto som to nepisal som myslel ze vam staci cislo.[/QUOTE]
Konkrétní výrobce grafické karty nebyl podstatný (protože to není možné z fotografie poznat) - Cirrus Logic je výrobce chipsetu.
[QUOTE=mrozu]Tak dneska asi nejlehci hadanka, myslel jsem, ze bude zaludnost v tom poslednim cisle (5428 vs 5429), ale to bylo nakonec jedno. Kartu jsem totiz nasel hned na prvni dotaz v googlu, ale dalsi hodinu jsem se trapil s tim, jestli to bude 5428 nebo 5429, nakonec zbytecne :)[/QUOTE]
Presne, prvni dotaz v googlu, okamzite mi nasel stranku s kartou 5429. Si rikam, ze to je skoro stejne jenom pameti tam ma jinak ... Hodinu a neco se trapim s tim ze je to neco jineho, ale kdyz sem nenasel nic podobnejsiho, tak sem dal 5429 a jupi, uznava se 542X :-D
Presne, prvni dotaz v googlu, okamzite mi nasel stranku s kartou 5429. Si rikam, ze to je skoro stejne jenom pameti tam ma jinak ... Hodinu a neco se trapim s tim ze je to neco jineho, ale kdyz sem nenasel nic podobnejsiho, tak sem dal 5429 a jupi, uznava se 542X :-D
a aky bol ten prvý dotaz ? ja som to hladal hodinu, vsetko mozne s VLB a nenasiel som ani oblukom nazov toho chipu ....
[QUOTE=LittleMan]a aky bol ten prvý dotaz ? ja som to hladal hodinu, vsetko mozne s VLB a nenasiel som ani oblukom nazov toho chipu ....[/QUOTE]
No já sem na tom podobně nějak sem to prostě nemoh najít
No já sem na tom podobně nějak sem to prostě nemoh najít
Tak tentokrát jsem hádanku neprošvihnul (jak je mým dobrým zvykem)! Jo, taky mi to po Googlu moc nešlo, ale nakonec úspěch a to se počítá :-) po návratu z práce, kde jsem měl takové matné tušení, že jsem tuhle kartičku někde viděl, jsem zahrabal v krabici "pokladů" a ejhle, karta stejná jak z obrázku, kdyby ji namaloval Josef Lada nevypadala by podobněji .-)