čau, potřeboval bych poradit při výběru zdroje.Jde mi hlavně o co nejtišší kousek.Vybírám mezi těmito třemi, tak pište vaše zkušenosti.A zajímal by mě hlavní rozdíl mezi Seasonic S12II-430 430 W a Seasonic SS-400ET 400W OEM , dík:)
Seasonic S12II-430 430 W
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Seasonic SS-400ET 400W OEM
Corsair VX450 450W
Seasonic S12II-430 430 W
Corsair VX450 450W
[QUOTE=lubayys;91727]čau, potřeboval bych poradit při výběru zdroje.Jde mi hlavně o co nejtišší kousek.Vybírám mezi těmito třemi, tak pište vaše zkušenosti.A zajímal by mě hlavní rozdíl mezi Seasonic S12II-430 430 W a Seasonic SS-400ET 400W OEM , dík:)
Seasonic S12II-430 430 W
Corsair VX450 450W
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
...že by podle ceny? ;) Asi ten Corsair (a spíš kvůli tomu výkonu). Corsair a Seasonic jsou defacto jedna firma...
Seasonic S12II-430 430 W
Corsair VX450 450W
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
...že by podle ceny? ;) Asi ten Corsair (a spíš kvůli tomu výkonu). Corsair a Seasonic jsou defacto jedna firma...
Prikloním sa k VX450 sám s ním živým moje PC, zdroj je nepočuteľný, má dostatok káblov, proste je dobrý:thumb
spis me zajimal rozdil mezi tema dvema Seasonicama, ale asi ten drazsi se nevyplatí, a co hlucnost u toho corsairu?cetl jsem ze je celkem tichej,ale kazdej nerika to samy.
[QUOTE=Klingacikx;91735]Prikloním sa k VX450 sám s ním živým moje PC, zdroj je nepočuteľný, má dostatok káblov, proste je dobrý:thumb[/QUOTE]
Se dívam že mas accelero na 1950pro od sapphire,taky ti tak hucel chladic puvodni?jaky mas na acceleru ventilator presne.?
Se dívam že mas accelero na 1950pro od sapphire,taky ti tak hucel chladic puvodni?jaky mas na acceleru ventilator presne.?
Ten OEM má účinnosť do 77% a tá S12II má účinnosť väčšiu ako 80% ten corsair je tichý na celom mojom PC počujem len HDD
EDIT: na acceleru mám obyčajný 12cm za pár šupiek zapojený na 5V ktorý tiež nepočuť:D jj pôvodný čo tam bol poriadne hučal v záťaži
EDIT: na acceleru mám obyčajný 12cm za pár šupiek zapojený na 5V ktorý tiež nepočuť:D jj pôvodný čo tam bol poriadne hučal v záťaži
Ten Corsair je tichý i podle objektivních měření mikrofonem, podívej se na silentpcreview.com. Seasonicy by měly být kvalitní i OEM - Withmanovi tahala 400ET taktlý Q6600 s 1950Pro v Crossfire. Někteří říkají že vnitřek je stejný jako u retail verzí, ale popravdě si myslím že pokuď někdo není elektrikář, tak je to spíš takové posuzování že vypadají stejně opticky (rozložením součástek), bez toho aby zkoumal jestli i výrobci a hodnoty součástek jsou stejné...
[quote=kane.shw;91732] Corsair a Seasonic jsou defacto jedna firma...[/quote]
Nieže jedna firma ale Corsair zdroje majú vnútornosti od SeaSonicu tak si to asi myslel...
Nieže jedna firma ale Corsair zdroje majú vnútornosti od SeaSonicu tak si to asi myslel...