Zdravím všechny!
Pořídil jsem si nové PC. Konkrétně Gigabyte GA-N780SLI-DS5 + Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz 6MB 1333MHz 775pin + Seagate 400 GB.
Dále bude následovat GigaByte GeForce 8800GT GV-NX88T512HP 512MB, PCI-E ............
Uvědomil jsem si však, že můj 350 W Fortron nemá naneštěstí vůbec 6 kolíkové napájení nejnovějších GK, takže je jasná výměna zdroje za silnější. Přemýšlel jsem nad různými značkami, pročetl mnoho recenzí a zkušeností a nakonec jsem padl na zdroj GIGABYTE ODIN PRO 550W low noise 14cm, PFC, SLI, 80+ ....... zamlouvá se mi hlavně kvůli kabelmanageru ...... 2500 Kč je tak můj strop.
Máte s tímto zdrojem nějaké zkušenosti?
Jdu po zdroji pokud možno s odnímatelnými kabely (stačí ty rozšiřující, jako u tohoto Odinu) aby byl dostatečně silný i na druhou GK a provozu řekněme 4 až 6 HDD. Podmínkou je také dva 6 kolíkové napáječe na grafiky, neboť plánuji dobudoucna SLI a upgrade procesoru na novější 4 jádro.
Máte s tímto Odinem někdo zkušenosti?
Jaký jiný zdroj podobných parametrů by jste mi doporučili?
Ještě je za cca 3000 Kč možná Odin GT verze s teplotními čidli a možností refulovat otáčky. Ale raději bych zůstal u stropu 2500 Kč. Popřípadě o trochu více.
Předem díky za jakýkoliv názor.![]()