Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Winamp-se seka

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Zdravim. Doted sem mel winamp nevim ted cislo verze. a jelo to v poradku. ale pak me tam vyskakovala obrazovka ze je nova verze k dispozici,tak si ji nainstaloval.
    A od te doby nekdy (podotykam) kdyz spustim winamp tak se sekne cely kompl a musim pouzit me modre tlacitko (reset ).
    Nevite v cem by mohla byt chyba? Zkousel sem ruzny verze starsi. Ale ty se taky sekly.
    Ja vim ze je to takovej problem ,-.§ů)§ú´=,ale treba vite vic nez ja.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Prime95 počítač přežije? Při ničem jiném se to nestává? Může to být např načítáním příliš rozsáhlého playlistu, to je tak jediný co mě napadlo pokud je jinak počítač stabilní.

    Vim ze to je takova rada-nerada, ale winamp je pro me jeden z nejhorsich SW prehravacu, takze muze byt chyba v nem. Ja pouzivam prehravac billy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    a vis ze je to dost mozny s tim playlistem? je pravda ze tam nacitam tak kolem 200-300 pisnicek.
    Ale ne ted si vzpominam ze se to sekne aji kdyz to zpustim ze zastupce a playlist je prazdnej.

    jinak nic jinyho se neseka vse uplne v pohode zaclo to nejak jak sem si tam dal ten 5.52 a potom se zkousel novej skin. a od te doby. Takze jedno z tech dvou, Ale skin uz je smazanej. Nemuze to byt nejakej vir? antivir nic nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Playlistem to není...Někdy načítám i 20000 písniček a po minutě se vše načte a jede dál
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Hm. je to divny. Jeste zkusim dalsi verze,ale moc tomu neverim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    no já používám winamp 2.8 (žádná novější verze mi nesmí do PC) a mám tam přes 12 000 písniček..a no problem, během pár sekund jede.

    Odinstaluj ten winamp a stáhni si 2.8

    A jakej máš antivirák? používáš i spyware terminator / SB search&destroy ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    No...Osobně bych vyloučil možnost že to bude chyba hardware,protože tvoje sestava určitě není špatná...Já bych to viděl na nějaký blbnutí Windows...ale formát je až poslední možnost...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Compkilla
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od )aguar Zobrazit příspěvek
    Zdravim. Doted sem mel winamp nevim ted cislo verze. a jelo to v poradku. ale pak me tam vyskakovala obrazovka ze je nova verze k dispozici,tak si ji nainstaloval.
    A od te doby nekdy (podotykam) kdyz spustim winamp tak se sekne cely kompl a musim pouzit me modre tlacitko (reset ).
    Nevite v cem by mohla byt chyba? Zkousel sem ruzny verze starsi. Ale ty se taky sekly.
    Ja vim ze je to takovej problem ,-.§ů)§ú´=,ale treba vite vic nez ja.
    Měj jsem uplně stejnej problém. Hlavně když jsem s Winampem spustil Firefox tak se komp okamžitě seknul.
    Teď jsem si nainstaloval poslední verzi a už je to v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Citace Původně odesláno od Compkilla Zobrazit příspěvek
    Měj jsem uplně stejnej problém. Hlavně když jsem s Winampem spustil Firefox tak se komp okamžitě seknul.
    Teď jsem si nainstaloval poslední verzi a už je to v poho.
    posledni verzi ceho? firefoxu nebo winampu? Mel sem posledni verze obou a zaclo se to sekat. a se starsima taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Projet si PC antivirem, spywerem, prostě skontroluj PC od téta havěti
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem to projel. neco sem nasel,ale nepomohlo to.vycistil sem aji registr. Nemate dalsi napady? cim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od )aguar Zobrazit příspěvek
    Tak sem to projel. neco sem nasel,ale nepomohlo to.vycistil sem aji registr. Nemate dalsi napady? cim to je?
    FORMAT (třeba už nastal čas na tuhle poslední možnost)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    tak to teda ne. mam to tu tak 3 mesice. To radsi budu pouzivat ten blbej win Media player
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    a zkusil si používat winamp 2.81 full? zkus ho jeslti se bude sekat i s tímhle a nainstaluj si třeba advanced uninstaler...projed is registry...temp..vyčistit PC...popřípadě regeditem a tak, zkus dát to PC do pořádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    53

    Na registry je dobrej TuneUp RegistryCleaner.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CS:GO-seka se
    Od macik168 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-01-2013, 15:13
  2. Samovolné restarty - W7 - Winamp
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 11:11
  3. Problém s muzikou z ilegalne.cz - winamp / wmp
    Od AlbiDC v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 12:14
  4. Winamp ve Vistách
    Od crasher.km v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 02:05
  5. winamp 5.5 - prehravanie cd
    Od _Marduk_ v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 17:01