husky14_Zena01
Jo, to rozostření mi docela dost vadí, hodně mi to namáhá oči. Být to normální obrázek, zvedal bych palec velmi vysoko nahoru.;-)
Rozostreny je to proto, ze jsou na tom lip videt ikony. Kdyz to bylo ostry, ikony byly hodne necitelny, protoze je tam moc prechodu barev.... ;)
Je to takový rozpitý,jako by bylo potřeba brýle na to.Ale nápad použít monitor jako zrcatko oceňuji.
sorry husky, ale keby to bolo len neostré - v pohode . Ale ten šum mi tam fakt vadí. Nápad dobrý, keby herečku bolo vidieť aj na monitore - nemám čo dodať.
[quote=husky14;93747]Rozostreny je to proto, ze jsou na tom lip videt ikony. Kdyz to bylo ostry, ikony byly hodne necitelny, protoze je tam moc prechodu barev.... ;)[/quote]
Jj, napadlo mě to, ale to rozostření mi fakt hodně namáhá oči. PRostě když na to koukám, chci zaostřit, ale ať se na ten obrázek koukám, jak chci, nejde to. Možná trochu jiný typ rozostření ( nebo menší intenzita či něco podobného, nevím, jaká kouzla se dají dělat ) by pomohl.
Jj, napadlo mě to, ale to rozostření mi fakt hodně namáhá oči. PRostě když na to koukám, chci zaostřit, ale ať se na ten obrázek koukám, jak chci, nejde to. Možná trochu jiný typ rozostření ( nebo menší intenzita či něco podobného, nevím, jaká kouzla se dají dělat ) by pomohl.