Mám jeden dotaz zkoušel někdo v poslední době se zaregistrovat na portál http://www.aol.com chci si stáhnout jejich antivirus a chce po mě registraci jenomže při vyplnění registrace mi to pokaždé hodí nějakou chybu že mám něco špatně nebo mě to presměruje na zcela prázdnou stránku:-) stalo se to i někomu tady??? Pokouším se tam regnout už asi týden ale pořád nic :-D
jakou chybu hodi napis.
jinak registrovat se jen tak a stahovat zadarmo soft... :) no... jak je libo
jinak registrovat se jen tak a stahovat zadarmo soft... :) no... jak je libo
tak dříve tam byl za založení emailu u nich nějakej antivir od kaspersky(Active Virus Shield) deď davaj McAfee ale jen na rok a chybu to hodí většinou v hesle že se prý neshodujou :-) přitom dávám na 100% stejný :-) a nebo mě to hodí na uplně čistou stránku jako by se nic nedělo jen bílý list :-)
Já s tím včera taky zápasil. Krutě zápasil, horší formulář jsem snad ještě neviděl. Podařilo se snad až za půl hodiny.
Problém je hlavně u telefonního čísla, které musí být ve tvaru xxx-xxx-xxxx. Další problém je u hesla, jakékoliv mi to nebralo. Nakonec to vzalo neco ve smyslu jjkkkjj (j cislo, k pismeno).
Jinak jsem to musel nakonec udělat v IE. Opera má problém se zobrazováním jejich potvrzovacích písmen, které se musí na konci opsat (ukazuje to pořád ty stejné).
Problém je hlavně u telefonního čísla, které musí být ve tvaru xxx-xxx-xxxx. Další problém je u hesla, jakékoliv mi to nebralo. Nakonec to vzalo neco ve smyslu jjkkkjj (j cislo, k pismeno).
Jinak jsem to musel nakonec udělat v IE. Opera má problém se zobrazováním jejich potvrzovacích písmen, které se musí na konci opsat (ukazuje to pořád ty stejné).
Ted jsem se zkousel zaregistrovat, vse bez problemu. Heslo radeji zadavejte bud jen z pismen nebo jen z cisel (nekombinujte to) ma byt minimalne 6 pismen/cisle dlouhy a max 16 pismen/cislic dlohy.
Zadna chyba nenastala (vyzkouseno Opera, IE7, FF 3b 3)
Zadna chyba nenastala (vyzkouseno Opera, IE7, FF 3b 3)
celkem mě nejde do hlavy jak se jim podařilo udělat to tak aby to snad bralo jen vyvolená hesla :-D mě to pořád nejde :-)
je to fakt. mě a ještě jednomu člověku to jiné heslo nebralo. nejdřív jsem zkoušel nějaké šestipísmenné slovo, ale podařilo se mi to až s výše zmíněnou kombinací.
bags: Možná máš novější Operu (já mám 9.22) - při prvním načtení ukáže obrázek textu pro opsání správný, ale pokud to zadáš blbě, tak se hned na další stránce ukáže ten samý...
bags: Možná máš novější Operu (já mám 9.22) - při prvním načtení ukáže obrázek textu pro opsání správný, ale pokud to zadáš blbě, tak se hned na další stránce ukáže ten samý...
Petr S.: zkousel jsem 3 odlisne registrace ve trech prohlizecich a vsechny bez problemu...
stahnout pripadne aktualizace snad neni problem, prohlizece si aktualizuji prubezne, hned jak vychyzi nova verze
Nevim v cem mate problem, mozna je to individualni konfiguraci browseru - ja v brovserech nemam vubec nic zakazano, vse s defaultnim nastavenim. K cemu je neco omezovat, kdyz je FW a AV...
pokud chcete nejaky ucet na aol pro stazeni toho AV muzu mu testovaci ucet prenechat
stahnout pripadne aktualizace snad neni problem, prohlizece si aktualizuji prubezne, hned jak vychyzi nova verze
Nevim v cem mate problem, mozna je to individualni konfiguraci browseru - ja v brovserech nemam vubec nic zakazano, vse s defaultnim nastavenim. K cemu je neco omezovat, kdyz je FW a AV...
pokud chcete nejaky ucet na aol pro stazeni toho AV muzu mu testovaci ucet prenechat
Ano, prohlížeče aktualizují automaticky, ale já chci mít nad vším kontrolu a proto to mám defaultně zakázáno. Aktualizuji vždy až jednou za čas. Teď už jsem dlouho neaktualizoval, takže se asi vážně bude chyba jen v tom.
Pokud by jsi mi ten testovací účet přenechal byl bych ti vděčný chci to opravdu jen kvůli tomu antiviru :-D
Tak co, už máš přístup k antiviru? Pokud jsi ten testovací účet ještě nedostal, můžu ti taky nějaký zaregistrovat. Aspoň získám praxi v registraci AOL, což se mi asi bude hodit. Ten Antivir s FW se mi teď nějak začíná dost líbit a budu ho asi do kompů, který občas stavím, dávat.
Tak mě tak napadá, nevíte někdo o nějakém jeho seriózním testu?
Tak mě tak napadá, nevíte někdo o nějakém jeho seriózním testu?
Zkouknul jste nekdo on-line demo na http://safety.aol.com/isc/securitydemo/? Docela jsem se u nej bavil...
Jinak muze nekdo kdo to ma napsat jake ma naroky na systemove prostredky a nejakou zkusenost z praxe? Dik.
Jinak muze nekdo kdo to ma napsat jake ma naroky na systemove prostredky a nejakou zkusenost z praxe? Dik.