Ghost Reckon 2
Mám dotaz. Som v misii, kde na priehrade mám zostreliť dva vrtulníky. Dokonca sa mi to aj podarilo ale jeden spadol z priehrady dole a druhý zaletel až za horizont. A stále mi píše, že mám zničiť vrtulník. Nevie niekto niečo o tom?
Asi myslíš Ghost Recon 2 :)
Právě, že tu hru nemůžu nikde sehnat (zadarmo), takže tě jdu kontaktovat :) , hrál jsem 1., 3.(advanced warfighter),4.(advanced warfighter 2), ale dvojku ne.
Právě, že tu hru nemůžu nikde sehnat (zadarmo), takže tě jdu kontaktovat :) , hrál jsem 1., 3.(advanced warfighter),4.(advanced warfighter 2), ale dvojku ne.
V SZ jsi mi psal, že se jedná o Advanced Warfigter 2, tu misi si pamatuju, musíš dát svému týmu ty bazuky nebo co to je a až se vrtulníci objeví dej jim příkaz ať jeden zničí a ty znič druhý.
Potom jak půjdeš do Extract Zóny tak bacha je jich tam hafo.
Potom jak půjdeš do Extract Zóny tak bacha je jich tam hafo.
Jeden som zostrelil bazukou a druhý guľometom ale neviem sa dostať do extrakt zone. Ukazuje mi vzdialenosť 600m ale nedá sa tam dostať. Vlastne ukazuje že som nezničil vrtulnik ale on spadol za horizont.
[QUOTE=Nefro;96283]Jeden som zostrelil bazukou a druhý guľometom ale neviem sa dostať do extrakt zone. Ukazuje mi vzdialenosť 600m ale nedá sa tam dostať. Vlastne ukazuje že som nezničil vrtulnik ale on spadol za horizont.[/QUOTE]
nemuze to byt nejaky bug ze vrtulnik spadly za horizontem prezil ?
nemuze to byt nejaky bug ze vrtulnik spadly za horizontem prezil ?
Je to dosť možné ale nechce sa mi opäť ničiť vrtulník. Trvalo mi to dva týždne než sa mi to podarilo. A teraz to mám absolvovať znova? Uffffffff