Laboratoř 03.03.2008: Intel D955XCS
Jednalo se o základní desku Intel D955XCS
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Waffer, azgardik, patap, Salamander, Estez, robky, wixen, CeCo, Jojko83, husky14, Tregli, Martin F., odb, kane.shw, Lax, Encore1106, pLc, Sieben, BeatBoZZ, hatapata, jules79, r34ktor, Trippax, johny__g, Wlcek, Tačík
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Waffer, azgardik, patap, Salamander, Estez, robky, wixen, CeCo, Jojko83, husky14, Tregli, Martin F., odb, kane.shw, Lax, Encore1106, pLc, Sieben, BeatBoZZ, hatapata, jules79, r34ktor, Trippax, johny__g, Wlcek, Tačík
Dneska to bylo docela v pohode, MB Intel s pootocenym socketem moc neni.... pak uz jen pohlidat molex a kondiky a bylo :thumb
Btw. ale na Intel strankach neco hledat je o nervy :rolleyes:
Btw. ale na Intel strankach neco hledat je o nervy :rolleyes:
Výborný! Dík za hádanku, už se těším na příští týden!
EDIT: Na intelovských stránkách?!? Tam jsem to vzdal a raději jsem si vygúglil přesný název a pak ji až na telovských stránkách dal hledat. Občas to je takhle rychlejší i u jiných výrobců hw :stupid
EDIT: Na intelovských stránkách?!? Tam jsem to vzdal a raději jsem si vygúglil přesný název a pak ji až na telovských stránkách dal hledat. Občas to je takhle rychlejší i u jiných výrobců hw :stupid
Ze stejného důvodu, proč nebyla uznána odpověď například uživatele _dumb0_ - zkrátka nebyla správná:turtle
[quote=husky14;96646]Btw. ale na Intel strankach neco hledat je o nervy :rolleyes:[/quote]
nj moja reč....:cry
nj moja reč....:cry
Dneska mi to trvalo trochu dýl než jsem čekal, už ani nevim, jak jsem se dostal k tomuhle odkazu, jenom vim, že přes stránky Intelu to nebylo...
Každopádně dík za hádanku, povedla se :o) Ani boboco nemusel přebarvovat PCB :-D
Každopádně dík za hádanku, povedla se :o) Ani boboco nemusel přebarvovat PCB :-D
Ja to nakonec taky u Intelu vzdal, napsal sem do Googlu "Intel microBTX" a dal hledat obrazky.... no a nejaky byly jen podobny (bez molexu atd.) a pak sem ji nasel :p
Hmm, tak kdybych na ni nezapomněl, dneska bych hledal a hádal... Právě proto, jak husky řekl - inteláckých desek s pootočeným socketem moc není. Škoda, no, dobře mi tak.
[QUOTE=husky14;96682]Ja to nakonec taky u Intelu vzdal, napsal sem do Googlu "Intel microBTX" a dal hledat obrazky.... no a nejaky byly jen podobny (bez molexu atd.) a pak sem ji nasel :p[/QUOTE]
Ja sem to udělal uplně stejně. napřed u Intelu, ale tam to bylo o nervy. A navic ji maji přesunutou kamsi... do jine sekce než desktop motherboards. Tak sem googli stejně jako ty :-)
@ boboco: Moc dobra hadanka, dneska mě to i bavilo :-) Občas už to hledam jen z principu, ale dnes byla se ti to fakt povedlo;-)
Ja sem to udělal uplně stejně. napřed u Intelu, ale tam to bylo o nervy. A navic ji maji přesunutou kamsi... do jine sekce než desktop motherboards. Tak sem googli stejně jako ty :-)
@ boboco: Moc dobra hadanka, dneska mě to i bavilo :-) Občas už to hledam jen z principu, ale dnes byla se ti to fakt povedlo;-)
take se pridavam ke chvale k vyberu pondelni hadanky.:thumb
podle chlazeni chipsetu se dalo rozeznat, ze se zrejme jedna o Intel board, ale opravdu na jejich strankach neco dohledat je kumst. nastesti google opet nezklamal (:rolleyes:) a nasledne uz jen stacilo spravnost nazvu desky overit na domovske strankce intelu.
podle chlazeni chipsetu se dalo rozeznat, ze se zrejme jedna o Intel board, ale opravdu na jejich strankach neco dohledat je kumst. nastesti google opet nezklamal (:rolleyes:) a nasledne uz jen stacilo spravnost nazvu desky overit na domovske strankce intelu.