Programy stažené z internetu není možné instalovat
Windows XP SP2, při stažení programů internetu se mi neobjeví ikona staženého programu, ale pouze ikona klasická exe souboru. Po spuštění se objeví hláška není platná aplikace typu win32. Nevím proč se to děje. Může mi někdo poradit. Když instaluji programy třeba z CD tak fachají normálně. Díky.
zkus to spustit v kompatibilite pro windows 98 das vlastnosti na ten spoustitelny soubor kompatibilita a tento program spustit v kompatibilním režimu
btw o jaké appz se jedná?
btw o jaké appz se jedná?
Do instalačních souborů není zapotřebí nic zapisovat, mohou klidně být jen pro čtení ( viz třeba instalace z CD ). Každopádně bych určitě zkusil použít Operu nebo Firefox ( k tomu jsem taky mířil svou otázkou ). Nejdřív zkusíme najít, kde je problém, pak ho teprve vyřešit.
Mám dva PC v dom. síti. Program stáhnu na druhý PC a potom přetáhnu na PC, kde je porucha stahování. Z druhého PC se stáhne bez problému a je možné ho instalovat. Takže chyba je jen při stažení z internetu. Zkusím i jiné prohlížeče.
Zkoušel jsem stáhnout FirefoxSetup2.0.0.12cz, samozřejmě nefunguje.
Dále jsem prozkoumával vlastnosti staženého souboru a zjistil jsem , že soubor má 0-vou velikost !!!!!
Takže jsem nic nestáhl, jen ikonu. Čas stahování odpovídal původní velikosti. Jako by se Bity ztratily někde v počítači. Takže jdu zkoumat dál.
Dále jsem prozkoumával vlastnosti staženého souboru a zjistil jsem , že soubor má 0-vou velikost !!!!!
Takže jsem nic nestáhl, jen ikonu. Čas stahování odpovídal původní velikosti. Jako by se Bity ztratily někde v počítači. Takže jdu zkoumat dál.