atitool 0.25 beta 15
čafte,chcem sa spýtat prečo ked v atitoole nastavím nejakú frekvenciu tak pri hraní hier sa mi nastaví základná frekvencia dá sa to niekde vypat? nech mi to drží tú mnou nastavenú?vga sapphire x1900xt takt 627 756 a hádže ma to na 500 594...dik.
Zkoušel jsi i jinou verzi?
Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).
A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).
A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
[QUOTE=P@pi]Zkoušel jsi i jinou verzi?
A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?[/QUOTE]
kde ten auto overclocking najdem? sorry že sa tak blbo pýtam ale s atitoolom robím prvý krát.iná verzia mi nevedela detekovat vga.tieto takty sa držia vždy...
A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?[/QUOTE]
kde ten auto overclocking najdem? sorry že sa tak blbo pýtam ale s atitoolom robím prvý krát.iná verzia mi nevedela detekovat vga.tieto takty sa držia vždy...
[QUOTE=P@pi]Zkoušel jsi i jinou verzi?
ak myslíš tu srandu na taktovanie ccc tak to som ani neodomikal...
ak myslíš tu srandu na taktovanie ccc tak to som ani neodomikal...
[QUOTE=P@pi]v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking
Ne s CCC jsem nic nemyslel.[/QUOTE]je to tam vypaté nenapadá ta ešte niečo?
Ne s CCC jsem nic nemyslel.[/QUOTE]je to tam vypaté nenapadá ta ešte niečo?
[QUOTE=P@pi]v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking
Ne s CCC jsem nic nemyslel.[/QUOTE]
očuj kua ja som zapol ten monitoring v rivatunery a pri hraní mi ten takt stúpne tak mi došlo že to bude asi 2d takt ten nízky že? :-) lenže ten krepý atitool mi to nikde neukázal tak je to gut aj tak dik...čof.
Ne s CCC jsem nic nemyslel.[/QUOTE]
očuj kua ja som zapol ten monitoring v rivatunery a pri hraní mi ten takt stúpne tak mi došlo že to bude asi 2d takt ten nízky že? :-) lenže ten krepý atitool mi to nikde neukázal tak je to gut aj tak dik...čof.