8800 GT a Z-Machine GV1000 - nejde obraz
Čau,
dneska jsem si koupil na svoje GTčko nový chladič od Zalmana nainstaloval jsem ho správně a ani na pasivy sem nezapomněl, když bylo všechno hotový vrazil sem ho do PC a těšil se na ty teploty, ale k mému překvapení mi monitor psal jenom "No signal" (monitor připojuju přes redukci, zkoušel jsem 3 a na obou DVI konektorech). Byl sem dost zklamanej tak sem zkusil s tim zajít do CZC optat se jestli sem chladič nasadil dobře, bez jakýkoliv změny to šoupnuli do jejich testovacího PC a tam jim normálně obraz naběhnul (myslel sem že mi vypadnou voči). Dali mi radu ať zkusim druhej DVI konektor, no a když sem dorazil domů a zkusil to tam v obou DVI konektorech tak zase "No signal".
PC před výměnou VGA chladiče fungovalo bez problému (tj. včera večer) a po výměně bez obrazu jinak všechno se točí a pípá jak má "jenom" bez obrazu zkoušeno na dvou monitorech.
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Chladič: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Prosím o radu co s tím, za jakýkoliv nápad budu vděčný, díky
dneska jsem si koupil na svoje GTčko nový chladič od Zalmana nainstaloval jsem ho správně a ani na pasivy sem nezapomněl, když bylo všechno hotový vrazil sem ho do PC a těšil se na ty teploty, ale k mému překvapení mi monitor psal jenom "No signal" (monitor připojuju přes redukci, zkoušel jsem 3 a na obou DVI konektorech). Byl sem dost zklamanej tak sem zkusil s tim zajít do CZC optat se jestli sem chladič nasadil dobře, bez jakýkoliv změny to šoupnuli do jejich testovacího PC a tam jim normálně obraz naběhnul (myslel sem že mi vypadnou voči). Dali mi radu ať zkusim druhej DVI konektor, no a když sem dorazil domů a zkusil to tam v obou DVI konektorech tak zase "No signal".
PC před výměnou VGA chladiče fungovalo bez problému (tj. včera večer) a po výměně bez obrazu jinak všechno se točí a pípá jak má "jenom" bez obrazu zkoušeno na dvou monitorech.
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Chladič: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Prosím o radu co s tím, za jakýkoliv nápad budu vděčný, díky
A předtím tam to Gtčko běhalo v pohodě ?? Co máš za zdroj ? Nezapoměls připojit napajení ?
Případně tam zkus jinou grafiku co to uděla v tom slotu, pokud máš tu možnost.
Případně tam zkus jinou grafiku co to uděla v tom slotu, pokud máš tu možnost.
Předtím fungovalo naprosto bez jakýkoliv problémů, zdroj je Corssair 520W, napájení sem připojil, žádnou další grafiku na vyzkoušení nemám ...
zkoušel sem na doporučení jednoho člověka z jinýho fóra vyndat kartu a reset CMOS a nic, nevíte někdo jestli se dá nějak poznat jestli se CMOS opravdu vyresetoval (bez obazu) dělal sem to podle návodu vypnout, odpojit, vyndat baterku, přesunout čudlík z polohy 1+2 do 2+3 na 5-10 vteřin, vrátit čudlík z5, vrátit baterii z5, připojit komp, zapnout. deska je Asus P5E3 Deluxe