Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prvni spusteni.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravim,
    jsem ve staveni PC novacek a vcera jsem stavel svoje prvni PC. Samotna montaz byla v pohode, potom doslo na prvni spusteni. Pocatecni nabihani v pohode vsechen harware hlasi jako detected, potom se ozve trikrat "beep" a tyto hlasky: " No Master H.D.D Detected........Please enter Setup to recover BIOS setting". Pritom se nemuzu dostat do BIOSu a display od desky pise "CMOS ERR". Zde konci moje vedomosti a obracim se na vas zkusene. Diky moc za rady...

    Sestava:
    Intel Core2Duo E8400
    Asus Maximus Formula - X38
    BFG 8800GTS 512MB
    Seagate Barracuda ES ST3250310NS - 250GB SATA II
    Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II
    A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition 2x
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Pro začátek bych zkusil resetovat nastavení BIOSu tlačítkem clr CMOS na zadním panelu. Nemáš náhodou IDE DVD?
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 09-03-2008 v 18:24
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    V jake fazi mam ten clr CMOS zmacknout? Zkousel sem ho zmacknout asi 2x, ale jelikos nwm kdy, tak tezko rict jestli to melo efekt... Mohl bys mi prosim objasnit pojem IDE DVD? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od HarM3 Zobrazit příspěvek
    Mohl bys mi prosim objasnit pojem IDE DVD?...
    Omlouvam se, mel sem nejaky okno... mam SATA DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    CMOS Reset funguje jenom, když je pc vypnuty
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    CMOS Reset funguje jenom, když je pc vypnuty
    Krom toho musí být PC úplně bez proudu.

    /Návod jak vymazat CMOS najdeš v manuálu od desky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Takze problem vyresen, trochu sem si pohral s kabelama a vse je ok...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problematicke spusteni pc
    Od Tad v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2013, 00:32
  2. Windows 7: Rychlost spusteni Windows
    Od Georginek v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-04-2011, 13:11
  3. restart pc po spusteni windowsu
    Od Tmac10 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 18:28
  4. help!!PC pri spusteni hry resetuje!
    Od premik22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 10:17
  5. LCD: monitor a spusteni pocitace
    Od saturnin v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 13:43