Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: FireFox 3 (Beta 4 review)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Link : http://mozillalinks.org/wp/2008/03/f...beta-4-review/

    Rád bych se zeptal co říkate na změnu tlačítka TAM/ZPĚT ? Jestli už někdo hledal jak tam dát staré dobré klasické zpátky ?

    The back and forward buttons have been combined in a single keyhole-shaped widget featuring a single history menu and is now featured in all platforms except Linux.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Decibel-es
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Taky mě to docela prudí.
    Asi to vyřeší nějakej skin :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Daj obnovu systému a máš to naspäť.... talačítko 3tart,programy,príslušenstvo,systémové nástroje a tam najdeš OBNOVA SYSTÉMU...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Ja si na ne uz zvyk a nevadi mi, stejnak je skoro nepouzivam.

    Citace Původně odesláno od Andrej Zobrazit příspěvek
    Daj obnovu systému a máš to naspäť.... talačítko 3tart,programy,príslušenstvo,systémové nástroje a tam najdeš OBNOVA SYSTÉMU...
    Ehm, nejak mi neni jasny jak by obnova systemu mela vratit FF2like tlacitko do FF3beta4 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Decibel-es Zobrazit příspěvek
    Taky mě to docela prudí.
    Asi to vyřeší nějakej skin :-)
    Mno ja bych řekl že spíše plugin. Některé inovace dokážou docela naštvat, proto stále mám FF2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Xaim Zobrazit příspěvek
    Mno ja bych řekl že spíše plugin.
    ee, tohle je skinova zalezitost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    ee, tohle je skinova zalezitost.
    Na první pohled by se to zdát mohlo, ale ted už nebude existovat "tlačítko" s výpisem jen ZPĚT a jen TAM, protože nové tlačítko to integruje do jednoho výpisu. Takže to čistě skinem podlě mě řešit nepujde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Mě osobně to nijak moc nevadí, hlavně asi proto, že používám plugin MouseGestures, kterej prohlížení webu o dost urychluje.

    Jinak všechno je otázkou zvyku, FF3 používám sice asi jen něco přes týden na NtB a až na to, že mi tam zatim nefungují některé pluginy (nejvíc mě asi štve FireFTP, místo kterého musim používat IE) si nemůžu stěžovat ani na tlačítka, ani na funkčnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Dnes som ho prave nainstaloval a maximalna spokojnost.
    Dizajn je velmi pekny a nepôsobi na mna rusivo ako opera. Do teraz som pouzival uz dlhu dobu Firefox2
    ale 3 si asi necham hoci je to len beta. Rychlost je UZASNA
    Jedina nevyhoda pre mna je ze pouzivam smart bookmarks addon , zatial neni kompatibilita.

    Edit 1: este aby som sa doplnil, zerie mi o 50mb pamäte menej
    Edit 2: acid 2 bez broblemov, acid 3 nic moc (67/100) bez farieb
    Naposledy upraveno uživatelem SpeedFilip: 11-03-2008 v 16:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Xaim Zobrazit příspěvek
    Na první pohled by se to zdát mohlo, ale ted už nebude existovat "tlačítko" s výpisem jen ZPĚT a jen TAM, protože nové tlačítko to integruje do jednoho výpisu. Takže to čistě skinem podlě mě řešit nepujde.
    Cece mas pravdu, sem mel za to ze tohle je reseno pres styly.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows 7: Windows 7 Beta, RC, RTM
    Od Barbone v sekci OS Windows
    Reakcí: 312
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 08:27
  4. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46
  5. GeForce: Zkušenosti Drivery nVidia 91.31 beta?
    Od SmartMole v sekci Grafické karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 10:27