Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Webkamera TRUST WB6300R

levah (2)|13.3.2008 16:39
Chci si koupit webku v cenové relaci asi 1000czk. Prokousával jsem se množstvím nabídek, nakonec mi vyšla jako nejlepší /cena:funkce/ TRUST WB6300R. Pak jsem ale někde na Netu přečetl, že je to low-end. Hm. Ale poradí mi někdo kamerku podobných funkcí za přibližně stejnou cenu? Předem díky.
grapherX (888)|15.3.2008 19:44
Jako dobrou volbu jsem vyčetl na jiném foru webkameru značky microsoft a to : Microsoft Lifecam VX-6000 ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )

K jejím lepším funkcim patří :
Rozlišení 1280 x 1024 px
Vestavěný mikrofón
Podpora Visty
Vážně pěkný obraz
prontosaur (21)|1.4.2008 08:42
Já používám tuhle od Logitechu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a zatím jsem nenarazil na problém. Kamerka má univerzální úchyt na jakýkoliv LCD i CRT monitor a kdyby se ti to náhodou nepovedlo, v balení je i kolébka na cca 20cm dlouhé noze. Navíc k ní dostaneš i sluchátka s mikrofonem. Co se týká zobrazení barev, to je poměrně dobré, barvy rozhodně nechytají nádech růžové ani jiné barvy, což bývá nejčastější chyba, která se u webkamer vyskytuje. Detailnější specifikaci si můžeš přečíst na výše zmíněném odkaze.
levah (2)|15.4.2008 15:06
Díky za radu, nakonec jsem asi před 10dny skončil na Creative Live Cem a mohu říci, že je to paráda.
levah