Vymenil jsem grafiku na jednom svym "tuleni" z GF4Ti (odpalil jsem ji) na Matroxe G400 a od te doby me 12V vetev ukazuje ponekud zvlastni hodnoty! Pri startu PC to je kolem 13V a za behu Win kolisa mezi 12,6 - 12,9, coz se mi za dost. Predtim s GF4Ti to byl pritom stabilni a v pohode. Muze snizeni odberu vyvolat tohle chovani????? :stupid:notsure:cry. Merim to pomoci ASUS Probe, ale tu desku uz mam dlouho a vzdycky merilo velice presne.
a v záťaži to zas klesne? skús to zmerať aj multimetrom
Inak cez ASUS Probe som kedysi monitoroval teploty a ukazoval dobre, no nie dlho, za pár dní mi naskočili mínusové teploty procesora... doteraz neviem čím to bolo.
Inak cez ASUS Probe som kedysi monitoroval teploty a ukazoval dobre, no nie dlho, za pár dní mi naskočili mínusové teploty procesora... doteraz neviem čím to bolo.
Se silnejsi grafikou (vetsi zatezi) to nedela. multimetr nemam, ale probecko mi ukazovalo vzdycky dost slusne.
Některé fortrony jsou velmi dobré ale některé hrozné . Záleží na kusu...
Nejlepší budeš mít použít multimetr který se dá sehnat kolem stovky. Mě taky software ukazuje na 12V větvi 11,5V a když to změřím multimetrem tak je tam 11,9V ( mám zdroj Akasa AK-P400FG 400W ultra quiet) . Takže pro klid duše si kup ten multimetr. Sto korun není snad velký problém.
Nejlepší budeš mít použít multimetr který se dá sehnat kolem stovky. Mě taky software ukazuje na 12V větvi 11,5V a když to změřím multimetrem tak je tam 11,9V ( mám zdroj Akasa AK-P400FG 400W ultra quiet) . Takže pro klid duše si kup ten multimetr. Sto korun není snad velký problém.