Zdravím Vás a prosím o radu ohledně zdroje.Nyní mám ( již přes půl roku 450W eurocase ) a neboť nechci s takovýmto zdrojem nic riskovat, chci si pořídit kvalitní na následující konfiguraci: AMD A64 X2 4200+, 3GB ram, nVidia 8600GT, HDD 320GB, DVD-palírna, zvuk Audigy SE, k tomu mám ještě scanner, 2X USB hub ( tiskárna se do toho snad počítat nemusí- má své vlastní napájení ).Budoucí upgrade nechystám , takže myslíte, že by mi stačil tento 400W zdroj? http://www.nc.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=11427 .Díky
Ten zdroj čo si vybral úplne postačí. Ak chceš ticho tak so radšej pozri po 350-400W OEM SeaSonicu alebo je tu ešte VX450W od Corsairu
jestli ti postaci "zakladni" kvalitni 400W zdroj, tak ber toho fortrona. je to rozhodne mnohem lepsi nez EC
za podobne penize se da sehnat jeste o kousek lepsi kvalita - seasonic OEM nebo na takovou sestavu uz temer ultimatni reseni S12II430 (pokud bys sehnal bohate by stacil i 380, ale skoro nikde neni) nebo Corsair VX450 ktere jsou povestne minimalnim hlukem (oproti fortronu) - nebudes mit sanci ten zdroj vedle disku slyset. ty 3 kila by staly za zvazeni
za podobne penize se da sehnat jeste o kousek lepsi kvalita - seasonic OEM nebo na takovou sestavu uz temer ultimatni reseni S12II430 (pokud bys sehnal bohate by stacil i 380, ale skoro nikde neni) nebo Corsair VX450 ktere jsou povestne minimalnim hlukem (oproti fortronu) - nebudes mit sanci ten zdroj vedle disku slyset. ty 3 kila by staly za zvazeni