BSOD pri zapinani pc... Logitech VS Vista?
Ahoj, mam nasledujici problem a nevim jak to vyresit… mohl by jste mi nekdo poradit?
Nedavno jsem kupil nasledujici PC:
Deska: asus p5e ws professional (bios v0507)
Cpu: intel c2d e8400
Ram: corsair 4gb 800mhz
Vga: gainward nvidia 8800GT
Zdroj: fortron epsilon 80+ (600w)
Problem je ten ze v pripade ze mam zapojenou jakoukoli klavesnici nebo mys od Logitechu (pouzivam set Logitech Wave, nebo mys Logitech MX518) se mi po zapnuti pravidelne zobrazuje nasledujici BSOD (http://www.tomasf1.profitux.cz/_files/P1010262.JPG)
Pravdepodobne konflikt ovladacu od logitechu s necim jinym, ale nenapada me proc a jak to opravit. Reinstalace driveru nepomohla.
Nedavno jsem kupil nasledujici PC:
Deska: asus p5e ws professional (bios v0507)
Cpu: intel c2d e8400
Ram: corsair 4gb 800mhz
Vga: gainward nvidia 8800GT
Zdroj: fortron epsilon 80+ (600w)
Problem je ten ze v pripade ze mam zapojenou jakoukoli klavesnici nebo mys od Logitechu (pouzivam set Logitech Wave, nebo mys Logitech MX518) se mi po zapnuti pravidelne zobrazuje nasledujici BSOD (http://www.tomasf1.profitux.cz/_files/P1010262.JPG)
Pravdepodobne konflikt ovladacu od logitechu s necim jinym, ale nenapada me proc a jak to opravit. Reinstalace driveru nepomohla.
Ten BIOS je aktuální? Pokud neinstaluješ Logitech ovladače, tak vše chodí v pořádku? Zkoušel jsi jiné USB konektory, případně zkusit redukci na PS/2 jestli ji myš má?
[QUOTE=johny__g;101907]Ten BIOS je aktuální? Pokud neinstaluješ Logitech ovladače, tak vše chodí v pořádku? Zkoušel jsi jiné USB konektory, případně zkusit redukci na PS/2 jestli ji myš má?[/QUOTE]
bios aktualni je. drivery na vsechno jsou aktualni taky. mys je bezdratova takze redukce neni... jedina na tu 518, to jsem nezkousel... kdyz ovladace odinstaluju, je stejny problem....
bios aktualni je. drivery na vsechno jsou aktualni taky. mys je bezdratova takze redukce neni... jedina na tu 518, to jsem nezkousel... kdyz ovladace odinstaluju, je stejny problem....
Co jsem hledal na netu, tak se občas vyskytuje, ale jednoznačné řešení není. Podívej se do BIOSu na nastavení USB, co je tam za možnosti. A hlavně, vypni všechna zařízení co na desce nepoužíváš - LPT, COM, řadiče, FireWire, gameport ... nevím co vše na desce ještě je.
[QUOTE=johny__g;101912]Co jsem hledal na netu, tak se občas vyskytuje, ale jednoznačné řešení není. Podívej se do BIOSu na nastavení USB, co je tam za možnosti. A hlavně, vypni všechna zařízení co na desce nepoužíváš - LPT, COM, řadiče, FireWire, gameport ... nevím co vše na desce ještě je.[/QUOTE]
co je tam za moznosti se kouknu, ale jsem ted v praci, takze vecer... ale s tim uz jsem si hral... onboard zvuk a pod. mam vyply, jinak vse pouzivam. com porty a tak uz tam nemam
co je tam za moznosti se kouknu, ale jsem ted v praci, takze vecer... ale s tim uz jsem si hral... onboard zvuk a pod. mam vyply, jinak vse pouzivam. com porty a tak uz tam nemam