Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: 8600gt 256 MB ddr3 vs 3650 256MB ddr3

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Ahoj,chci se zeptat,která z těchto karet je výkonější,díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    +/- nastejno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    tak tak, +- nastejno, ale bral bych ATi, novější čip, novější technologie, přeci jen větší rezerva v ovladačích a ještě pořád je ATi o něco levnější (100-200CZK)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    A určitě bude ATi také méně topit, už kvůli novějšímu a 55nm technologií vyráběnému čipu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Jerome82 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,chci se zeptat,která z těchto karet je výkonější,díky.
    A preco sa rozhodujes medzi tymito dvomi? Financna situacia, obcasny hrac, chces to len pre HD video? Na hry nenei ani jedna z nic a v tako pripade by som pokukoval po HD 3850 alebo 9600GT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    34

    ak na hry tak 9600GT ale na hry staci aj toto ak nepotrebujes vysoke rozlisenia a vysoke detaily takze 3650
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Tak mám 3650 a Call of duty s ní dám s rozlišením 1280x1024 na plné detaily s plným AA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    ...ehm... předpokládám Call of duty 4, že? A tvá kompletní sestava by udělala daleko lepší obrázek o výkonu této grafiky.

    ...jinak dík za info, určitě potěší

    ...jsem náročný detailista, vím...
    Naposledy upraveno uživatelem kane.shw: 29-03-2008 v 19:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    AMD Athlon 4200+ X2,1 GB DDRII(800),Gigabyte GA-M52L-S3,Radeon 3650 256MB DDR3.Kromě malých úseků hry naprosto plynulé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zkus ještě potaktovat procesor, jestli se ti nezlepší výsledky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Budu mít dnes další GB RAM,pomůže to na ty malé části,kde se to lehce seká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Jo a ještě se chci zeptat,kdyý dám Calla4 na plné detaily,jak vysoko dám Crysis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Jerome82 Zobrazit příspěvek
    Jo a ještě se chci zeptat,kdyý dám Calla4 na plné detaily,jak vysoko dám Crysis?
    No COD4 je jedna s mala optymalizovanzch hier pre roysiahli HW a je nenarocna na vykon a da sa rozbehat aj na masinach starsieho datumu kupenia. U crysis si velmi nepomozes a to hlavne koli VGA, ostatok by ako tak siel. 2 GB RAM si pomozes, ale opet bude brzdou v novsich tituloch VGA Crysis tajk na 860*640 na vzsie detaili a 1024*768 na male az stredne detaili
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Jerome82 Zobrazit příspěvek
    Jo a ještě se chci zeptat,kdyý dám Calla4 na plné detaily,jak vysoko dám Crysis?
    Samozřejmě ta paměť může pomoci, ale nejvíce bude poznat přetaktovaný procesor a grafická karta.

    Jak ti pojede Crysis si můžeš uělat představu. Víceméně jak to řekl Pegy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Ještě,kolik FPS je plynulá hra?Kolem 30
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 GV-NX86T256H
    Od snasel17 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 14:41
  2. Radeony: X1950Pro 256MB DDR3 vs. X800XT PE 256MB DDR3
    Od Sieben v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 11:46
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 17:03