ATI Chyba CLI.exe
Zdravim. Mam Gigabyte radeon X1300. Nainstaloval jsem 6.6 Catalyst a po nabehnuti voken mi to porad hlasi neco CLi.exe chyba ..bla bla bla. Nedostanu se ani do 3D nastaveni grafiky..to mi to hodi stejnou hlasku. Ikdyz tam hodim starsi Catalysty hazi to porad..NET.Framework mam nainstalovanej a nevim co s tim? Diky moc
[QUOTE=rik_upce]Zdravim. Mam Gigabyte radeon X1300. Nainstaloval jsem 6.6 Catalyst a po nabehnuti voken mi to porad hlasi neco CLi.exe chyba ..bla bla bla. Nedostanu se ani do 3D nastaveni grafiky..to mi to hodi stejnou hlasku. Ikdyz tam hodim starsi Catalysty hazi to porad..NET.Framework mam nainstalovanej a nevim co s tim? Diky moc[/QUOTE]
Zkus je úplně odinstalovat a zkontroluj jestli máš ten net.fr poslední verzi
Zkus je úplně odinstalovat a zkontroluj jestli máš ten net.fr poslední verzi
nainstaluj netframework, už sice nemám ATI asi rok, ale na tuhle¨chybu si pamatuji
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en
[QUOTE=Fox_22]nainstaluj netframework, už sice nemám ATI asi rok, ale na tuhle¨chybu si pamatuji[/QUOTE]
Pozor, ak instaluje CCC vo verzi 6.6 musis aj ovladace vo verzi 6.6, Postup je ze najprv nainstaluj ovladace a potom CCC, sprav to ako uz bolo napisane vysie.... Najpr odinstaluj stare sucasti ati (CCC+Drive) potom nainstaluj ak ho nemas NET Framework 1.1 minimalne (ja pouzivam aj 1.1 aj 2.0) najdes ho na oficialnych strankach ATI a potom ovladace verzie 6.6 a potom CCC verzie 6.6
Pozor, ak instaluje CCC vo verzi 6.6 musis aj ovladace vo verzi 6.6, Postup je ze najprv nainstaluj ovladace a potom CCC, sprav to ako uz bolo napisane vysie.... Najpr odinstaluj stare sucasti ati (CCC+Drive) potom nainstaluj ak ho nemas NET Framework 1.1 minimalne (ja pouzivam aj 1.1 aj 2.0) najdes ho na oficialnych strankach ATI a potom ovladace verzie 6.6 a potom CCC verzie 6.6