Damokles.cz - hrajete někdo.?
Známe:)...Ale nehrajem...Když jsem na tuhle site narazil,ze zvědavosti se regnul,ale pak se mi nechtěly číst ta dlouhá pravidla a návody všecko kolem...Od té doby jsem tam nebyl...
Když jsem na netu,tak chodím radši sem na fórum...
Jaký je vlastně cíl hry?A jak je to časově náročné?
Jaký je vlastně cíl hry?A jak je to časově náročné?
nepoznam, teda po precitani stranky som nepoznal :D ale hry ako travian (hoci toto je ine) nehravam, a radsej ani nechcem zacat, moze to byt navykove
Ne, ale hraju Travian a musím všechny varovat - je to neskutečnej žrout času, stejně jako všechny onlinovky. ;)
[QUOTE=...No...Name...;108028]Známe:)...Ale nehrajem...Když jsem na tuhle site narazil,ze zvědavosti se regnul,ale pak se mi nechtěly číst ta dlouhá pravidla a návody všecko kolem...Od té doby jsem tam nebyl...
Jaký je vlastně cíl hry?A jak je to časově náročné?[/QUOTE]
Je to jakási "simulace" života a nemáš žádný úkol. Prostě žiješ, když chceš tak pracuješ, když chceš, tak podnikáš, nebo loupíš atd. atd....určitě to není špatný, ale mě už to nebaví. :hmm
Jaký je vlastně cíl hry?A jak je to časově náročné?[/QUOTE]
Je to jakási "simulace" života a nemáš žádný úkol. Prostě žiješ, když chceš tak pracuješ, když chceš, tak podnikáš, nebo loupíš atd. atd....určitě to není špatný, ale mě už to nebaví. :hmm