dkas_atari02
Říká se že v jednuduchosti je síla, ale jak píše "Kachna69" jestli to není moc... Ale podle vkusu že :-)
[QUOTE=pitrisek.dubi;114293]no to muselo dát mnoho dní práce :-)))[/QUOTE]
ntjn. :D přiznej se jak dlouho jsi to tvořil? 5 minut v malování... říká se že nápad je 75% úspěchu, tady platí nápad = 99% úspěchu
ale zas je podle mne lepší než ten tvůj 1. wall...
ntjn. :D přiznej se jak dlouho jsi to tvořil? 5 minut v malování... říká se že nápad je 75% úspěchu, tady platí nápad = 99% úspěchu
ale zas je podle mne lepší než ten tvůj 1. wall...
[QUOTE=MaweR1cK;114535]ntjn. :D přiznej se jak dlouho jsi to tvořil? 5 minut v malování... říká se že nápad je 75% úspěchu, tady platí nápad = 99% úspěchu
ale zas je podle mne lepší než ten tvůj 1. wall...[/QUOTE]
Hehe :) No, první byl první... Když Atari, tak sem si první vzpomněl na Asteroids, ani nevim proč. A přiznávám, zabralo to kolem půl hodiny, ale Malování opravdu nepoužívám :) I když Photoshop taky ne...
[QUOTE=Nefro;114611]Je to super len ja osobne ten nápis ATARI by som tam už nedal. Ale ináč môže byť.[/QUOTE]
Jenže to abych pak smazal i to logo Svět Hardware :D
ale zas je podle mne lepší než ten tvůj 1. wall...[/QUOTE]
Hehe :) No, první byl první... Když Atari, tak sem si první vzpomněl na Asteroids, ani nevim proč. A přiznávám, zabralo to kolem půl hodiny, ale Malování opravdu nepoužívám :) I když Photoshop taky ne...
[QUOTE=Nefro;114611]Je to super len ja osobne ten nápis ATARI by som tam už nedal. Ale ináč môže byť.[/QUOTE]
Jenže to abych pak smazal i to logo Svět Hardware :D