Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: nv 7300 gt ddr2 vs ati 1650 ddr3

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    mam doma sestavu viz podpis chtel bych vedet jestli si polepsim koupi ati x1650 ddr3 256mb... jo ram je tam ted 2gb zdroj je corzair 450w
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od wolf007 Zobrazit příspěvek
    mam doma sestavu viz podpis chtel bych vedet jestli si polepsim koupi ati x1650 ddr3 256mb... jo ram je tam ted 2gb zdroj je corzair 450w
    Co ta vedie k nakupu tak starej karty? Alebo je to pre AGP zbernicu? Osobne sa mi zda byt vhodnou volbou HD3650 a cenovy rozdiel je 500 korun (zalezi ci budes kupovat novu alebo daku bazarovu), ale urcite si polepsis aj s tou 1650 ddr3, ale zazraky od toho necakaj...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    vede me k tomu jeji prizniva cena+ pc neni pro me.... jinak ja mam ted osobne ati 2600xt v pc a taky nic moc karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    JJ, určitě alespoň tu ASUS EAH3650/HTDI 256MB GDDR3, za tu cenu je bezkonkurenční V tomto případě je lepší se držet nejnovějších čipů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od wolf007 Zobrazit příspěvek
    mam doma sestavu viz podpis chtel bych vedet jestli si polepsim koupi ati x1650 ddr3 256mb... jo ram je tam ted 2gb zdroj je corzair 450w
    X1650 je PRO a XT, jakou myslíš ty? Jaké je rozlišení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tím polepšením asi myslíš hry, že? O něco lepší to bude, ale brzdou začne být ten Celeron. Dá se na té desce trochu taktovat? Když už kupovat jinou kartu, tak bych se vyprdnul na novou, raději sehnat nějakou z druhé ruky na aukru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Tím polepšením asi myslíš hry, že? O něco lepší to bude, ale brzdou začne být ten Celeron. Dá se na té desce trochu taktovat? Když už kupovat jinou kartu, tak bych se vyprdnul na novou, raději sehnat nějakou z druhé ruky na aukru.
    mam to rozdelene ted takhle pro tu d348 mam uz doma 8500gt od gainwardu jadro 600mhz/1200mhz pameti 1.4nanosekund,pro svoji x2 5000+ tu safire 3650 ddr2 512mb a pro ten amd antono 64 1640 le mam tu asusku 3650 ddr3 ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od wolf007 Zobrazit příspěvek
    mam to rozdelene ted takhle pro tu d348 mam uz doma 8500gt od gainwardu jadro 600mhz/1200mhz pameti 1.4nanosekund,pro svoji x2 5000+ tu safire 3650 ddr2 512mb a pro ten amd antono 64 1640 le mam tu asusku 3650 ddr3 ...
    Silne neodporucam k X2 5.0+ GHz tu 3650 DDR2 512MB, pretoze tie pametu su pomale!!! a pri tak low-endovej VGA ti je tolko pameti na prd!!! Ta VGA to nevyuzije, je to len marketing na neskusenych pouzivatelov, kup si radcsej 2x tu ASUSku 3650 s DDR3 256 MB, ale v ramci ceny mozes ist aj do SAPPHIRE a mas tiez rozumnu volbu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    pegy:tu safire ddr2 mam uz doma,pred casem zakoupenou ted jen cekam az mi dorazi pro ni adekvatni zdroj,johny_q mno sestava je z vanoc 2005,casem se mi tam vystridala ati x550 uplne v pocatku nasledovala ta nv 7300gt,ted do toho dam jen vic pameti a tu vga +zdroj[ram+vga uz tu mam schazi zdroj]
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od wolf007 Zobrazit příspěvek
    pegy:tu safire ddr2 mam uz doma,pred casem zakoupenou ted jen cekam az mi dorazi pro ni adekvatni zdroj,
    No tak to je jasne, ze sa uz nic neda robit, tak prajem aspon dlhe a bezproblemove pouzivanie,,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Mám Saphire Radeon 3650 268MB/DDR3 a opravdu mnohem lepší než 512MB DDR2
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. RAM DDR2 / Grafika DDR3 ???
    Od curtissek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2014, 23:30
  2. upgradovat DDR2 nebo DDR3?
    Od HonzaSi v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 09:53
  3. Kompatibilata DDR2, DDR3
    Od koubis v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 21:46
  4. DDR2: DDR2 1066 MHz nebo DDR3 1333 MHz?
    Od jezura v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 16:05
  5. Paměti: DDR2 a DDR3
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 10:15