Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 31 z 103 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 451 až 465 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #451
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Jo, dobrý, škoda že ty enery nemají trochu delší káblíky, že? V tomto směru jsou Corsairy lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    V podstatě je problém ty kabely schovat právě kvůli jejich "délce". Třeba v tomhle kompu je většina napájených věcí nahoře. Ale je to spíš problém estetický, průtoku vzduchu to nevadí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Kdyby byly delší tak se dají vést za 3,5"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ono jich tam pár je, ale spíš ty nepoužitý (přídavný GPU,molexy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    55

    Ahojky, všichni chtěli sem poslat fotku vnitřku nového PC, tak to tímto plním. Nic moc, klidně navrhněte změny.
    plch
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010029.JPG 
Zobrazení: 248 
Velikost: 864.3 KB 
ID: 8507  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jseš si jistej, že máš RAMky v duálu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Jseš si jistej, že máš RAMky v duálu?
    Mno.... abych řek pravdu, nejsem : )))
    Jdu si projít manuál desce, to jsem stejně chtěl udělat )) - to víš, málo času : )))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Dual dostaneš zapojením obsazením modulů do stejnobarevných slotů ( platí určitě pro červené, tuším, že i pro žluté ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Dual dostaneš zapojením obsazením modulů do stejnobarevných slotů ( platí určitě pro červené, tuším, že i pro žluté ).
    Určitě, pokud to tyhle UD-čka z nějakého záhadného důvodu nemají jinak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Jseš si jistej, že máš RAMky v duálu?
    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Dual dostaneš zapojením obsazením modulů do stejnobarevných slotů ( platí určitě pro červené, tuším, že i pro žluté ).
    Hih, jsem to ale lama.
    Už jsou přehozené, červení ramky hezky v červených slotech : )
    Já si říkal, na co tam jsou ty barvičky, ale nechal sem to být : ))

    Kde to teď poznám? Double bandwith... dvojitá propustnost? Je tak? Kua ta klávesnice je ale pitomá.
    Naposledy upraveno uživatelem plch: 30-11-2008 v 22:45 Důvod: dotaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #461
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od plch Zobrazit příspěvek
    Kde to teď poznám? Double bandwith... dvojitá propustnost? Je tak? Kua ta klávesnice je ale pitomá.
    Minimálně po startu kompu se ti na první obrazovce objeví mj. Dual Channel Interleaved
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #462
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    55

    Ano, můžu potvrdit, po vypnutí té PR grafické boot obrazovky () se mi tento text objevil : )
    Vedlejším produktem mé návštěvy nastavení BIOSu bylo další ztišení PC.
    Znovu a opět děkuji za hodnotné rady!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #463
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Taky přispěju troškou do mlýna...

    Líp ty kabely schovat nejde. Není kam.

    Mimochodem, kolik z vás si všimne jedné drobnosti která způsobí problémy se spuštěním.
    Já si toho všiml až jsem jej zakrytoval a pozapojoval
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00001.jpg 
Zobrazení: 213 
Velikost: 401.4 KB 
ID: 8630   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00002.jpg 
Zobrazení: 185 
Velikost: 442.0 KB 
ID: 8631   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00003.jpg 
Zobrazení: 171 
Velikost: 404.2 KB 
ID: 8632   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00004.jpg 
Zobrazení: 144 
Velikost: 381.5 KB 
ID: 8633   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00005.jpg 
Zobrazení: 133 
Velikost: 361.4 KB 
ID: 8634   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00006.jpg 
Zobrazení: 152 
Velikost: 353.8 KB 
ID: 8635  
    Naposledy upraveno uživatelem Kozouš: 15-12-2008 v 18:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #464
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Kozouš Zobrazit příspěvek
    Taky přispěju troškou do mlýna...

    Líp ty kabely schovat nejde. Není kam.
    No ty kraso, na co mas proboha tolik HDD ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #465
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    No ty kraso, na co mas proboha tolik HDD ?
    Hodně zálohuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 103 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18