Měl bych tady ochutnavku meho HTPC ... pozor - je to nedokoncene, jeste prijdou upravy kabelaze + chybi PCI riser
Behem par tydnu aktualizuji do finalni podoby![]()
Měl bych tady ochutnavku meho HTPC ... pozor - je to nedokoncene, jeste prijdou upravy kabelaze + chybi PCI riser
Behem par tydnu aktualizuji do finalni podoby![]()
Ten bodkovaný "mašinista" poháňa ventilátor alebo celú zostavu?
Upgrade zostavy - výmena case za Zalman GS1000SE. Ešte tam príde nová mechanika a ten plochý kábel zmizne ...
Pěkné, tak to má vypadat.![]()
Tak tam ešte (dúfam, že dočasne) bude podstatná úprava - SamsungHD321KJ pôjde na gumy do 5,25" pozícieUchytenie hdd v tejto case je síce používateľsky jednoduché a rýchle, ale som sklamaný
z jeho možností odstrániť-neprenášať prípadné vibrácie hdd
Nekúpi niekto zánovný HDD?![]()
Tak tu je moj fileserverik.
@robky: Máš to opravdu hezky udělané.Takhle by to mělo vypadat.
Jen si neodpustím drobnou poznámku..... vystříhal bych mřížku za outtake a nvm, jak to máš na vstupu, ale tu taky.
(Už jsem tak paranoidní, že oddělávám i mřížku na zdroji.)
Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 09-11-2009 v 15:21
intake?
ale ja tam žiadny intake nemám
zdroj nasáva zospodku, ale tam som dával protiprachový filter, takže strihanie sa mi zdalo zbytočné ... a hluk je minimálny, jediným zdrojom hluku je nateraz ťamťung HD321KJ
nvm jestli si ty nemyslel outtake?
Ale faugusztin to má ešte čistejšienjn, flexované káble
Naposledy upraveno uživatelem robky: 09-11-2009 v 15:00
Tak sem tu znovu - koupil sem novej CPU chladič AC Freezzer 64 Pro PWM.
Teploty krásne v burnu po pulhodince 37 stupnu Athlon 2 X2 250 na defeaut 3,0 ghz
ps. HD sem dal spet radši
temer dokonaly bordel, ale funkcni a PC je provozovany plne odkrytovany bez zasadnich zmen jiz 4 roky.
PS: tech dvou hdd si nevsimejte, plni spise stabilizacni funkci![]()
Naposledy upraveno uživatelem schali: 10-11-2009 v 22:42
no lol, malo napucovany coooo? chtelo by to vysat ze jo, trosku upravit kabelaz, zakrytovat at se na to da koukat.
zadani vlakna uplne nesplnuji pravda, ale nejaka ta "vyvazana" kabelaz k inpiraci tam taky je
koukam ze timhle sem definitvne vypadl z klubu zaslouzilich majitelu PC, i kdybych mel vevnitr hw za 50k, tak uz nemam sanci![]()