Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 71 z 103 PrvníPrvní ... 2161697071727381 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,051 až 1,065 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #1051
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    4

    Kamoš urobil upgrade, kukajte čo tam spáchal:
    http://www.upnito.sk/imggal.php?view...acc7db0781a3f0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1052
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od killerduso Zobrazit příspěvek
    Kamoš urobil upgrade, kukajte čo tam spáchal:
    http://www.upnito.sk/imggal.php?view...acc7db0781a3f0
    A to cely novy komp kupoval ? To musi byť riadne hlučný PC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1053
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od killerduso Zobrazit příspěvek
    Kamoš urobil upgrade, kukajte čo tam spáchal:
    http://www.upnito.sk/imggal.php?view...acc7db0781a3f0
    Proč se tam tam tužka ? To má být opora pro graf. kartu Jinak prostě bordel, nic víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1054
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od killerduso Zobrazit příspěvek
    Kamoš urobil upgrade, kukajte čo tam spáchal:
    http://www.upnito.sk/imggal.php?view...acc7db0781a3f0
    Proboha, řekni kamošovi, ať se podívá na TYTO stránky a něco se přiučí.
    Vím, že učený z nebe nespadl, ale z toho běhá mráz po zádech.

    @lexxxa: Ten modul RAM se ti do banku 2 nevejde? Podle mě ti takhle (3+4) nemůže fungovat Dual Channel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1055

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Podle mě ti takhle (3+4) nemůže fungovat Dual Channel.
    Má to dobře, se podívej na barvy slotu Jsou tam dva a dva vedle sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1056
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    @lexxxa: Ten modul RAM se ti do banku 2 nevejde? Podle mě ti takhle (3+4) nemůže fungovat Dual Channel.
    Paměti jedou v Dual Channelu. Jedná se o zákl. desku Gigabyte a platformu AMD. To co popisuješ je zapojení u platformy Intel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1057
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Proboha, řekni kamošovi, ať se podívá na TYTO stránky a něco se přiučí.
    Vím, že učený z nebe nespadl, ale z toho běhá mráz po zádech.

    @lexxxa: Ten modul RAM se ti do banku 2 nevejde? Podle mě ti takhle (3+4) nemůže fungovat Dual Channel.
    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Má to dobře, se podívej na barvy slotu Jsou tam dva a dva vedle sebe.
    presne tak,dual funguje mam to ve slotech 3 a 4 aby trosku vetrak sbiral vzduch, 1 - 2 je uz pod vetrakem,a hlavne abych na ty krasny RAMky videl
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1058
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od killerduso Zobrazit příspěvek
    Kamoš urobil upgrade, kukajte čo tam spáchal:
    http://www.upnito.sk/imggal.php?view...acc7db0781a3f0
    Ta pastelka vypadá komicky Nebál bych se, grafika to unese a deska taky.


    Lexxa: Opravdu super práce, pěkné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1059
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    At Dual: no jo no. To by si fanynek musel prohlídnout i z čeho to má poskládaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1060
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    dneska jsem deratizoval PC tak posilam par fotek finalni verze ,posledni fotka je prach filtr pod zdrojem cca po 2 mesicich

    fakt parada
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1061
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od hawkeye9898 Zobrazit příspěvek

    fakt parada
    Vďaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1062
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Tak jsem to taky už konečně nafotil a udělal, snad mě to nezkritizujete
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 02102010126.jpg 
Zobrazení: 176 
Velikost: 435.7 KB 
ID: 15459   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 02102010124.jpg 
Zobrazení: 295 
Velikost: 581.8 KB 
ID: 15460   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 02102010127.jpg 
Zobrazení: 153 
Velikost: 546.9 KB 
ID: 15461   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 02102010134.jpg 
Zobrazení: 165 
Velikost: 449.3 KB 
ID: 15462  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1063
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    sice nevidim prolimatech na grafice,a pro me prilis výstřední case,jinak peclive hezky usporadanej vnitrek,ukazkovej kousek
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1064
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Děkuji, ty to máš taky ukázkové. Prolimatech bude až já nebudu jinak case je sice takové řešeto, ale jsem spokojen, jen mám občas krátké kabely
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1065
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    @VLAN: Hezky provedeno, ale na můj vkus zbytečně moc ventilátorů. Min. dva by tam nemusely být. (Ten dole, nebo ve předu a druhý na chladiči). Tahle sestava není zas takový topení, abys musel vyměnit 1m krychlový za vteřinu.
    Ale pokud je to tichý, ničemu to neuškodí.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 10-02-2010 v 20:20
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 71 z 103 PrvníPrvní ... 2161697071727381 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18