Jak všichni říkáte že máte hnusný kompy,tak co mám říkat já ....a ty karty tam nejsou jen tak pro nic za nic,hučel mi zdroj ,tak nás s kámošem napadlo jen tohle.
P.S. nevíte někdo co je to za Case ?
Jak všichni říkáte že máte hnusný kompy,tak co mám říkat já ....a ty karty tam nejsou jen tak pro nic za nic,hučel mi zdroj ,tak nás s kámošem napadlo jen tohle.
P.S. nevíte někdo co je to za Case ?
Ten zdroj ešte nevybuchol ? Nejaký shitA máš len jeden 6-pin v grafike ? GTS 250 ? A čo tam máš za ramky ?
![]()
docela sem se zasmál,Ramky 2GB zeppeliny a 2GB A-Data mimochodem ten zdroj je starej 7 let IT-Color 400W ,ale ten comp sem nestavěl já ale kamarád mámy,kterej když to tak vidim tak toho moc asi neví
No je mi z toho na "blití". K.O.mbinácia![]()
Hele myslíš že by to ten zdroj utáh kdybych tam ten 6-ti pin zapojil ?![]()
Vybuchne alebo začmudí.
Aha,tak já radši vydržím s tímhle ,budu za rok stavět s Ivy Bridgema a novejma nVidiema,teda pokud bude dostatek peněz,ale ta K.O.mbinace vydrží Mafii 2 a GTA IV
![]()
Tá grafika musí fungovať v "núdzovom" režime. Takže výkon nič-moc. A naviac, zdroj môže odísť kedykoľvek. Taký šrot kľudne aj pri vypnutom PC.
Tak to du asi hledat novej zdroj![]()
Sme to tu zamrdkali OTčkom... založ si nový TOPIC a tam popíš zostavu a rozpočet. Niečo vymyslíme.![]()
robky :Přesně je to stejný,díky
16cmfan : našel jsem v sekci nabídky někoho co prodává coolermaster 600w za 1400 2měsíce starý ,uvidím jestli odepíše ,když ne tak otevřu nový topic
Zdroj mám ale zatím nenainstalován snad do příštího týdne to seskládám a přiložím fotkypak to bude vypadat líp.
No tak buď odvážný a zkus s tím něco udělat, protože jinak asi budu volat požárníky.
Hádajte čo je to za caseZostava je tá v podpise,Nápoveda:MADE IN IRELAND
![]()