Rozjede se wow????
Zdar lidi chci si koupit notebook ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) ale nevim jestli by se mi na něm rozjel World of Warcraft. A ještě mám dotaz jak by jel kdyby jsem měl internetové připojení přes GPRS (115 kb/s).
Za odpovědi předem dík.
Za odpovědi předem dík.
Tak zalezi co si predstavujes pod pojmem "rozjet"
Rozjedes, ale s tou integrovanou grafikou to nebude zadnej zazrak... tu hru si s tim urcite neuzijes, mozna kdyz budes behta vsude sam apod ale tom wow neni :D
a u toho netu a wow ani nezalezi na rychlsoti jako spis na odezve kterou pokytne GPRS, ale to bohuzel nevim jak beha
Rozjedes, ale s tou integrovanou grafikou to nebude zadnej zazrak... tu hru si s tim urcite neuzijes, mozna kdyz budes behta vsude sam apod ale tom wow neni :D
a u toho netu a wow ani nezalezi na rychlsoti jako spis na odezve kterou pokytne GPRS, ale to bohuzel nevim jak beha
notas ma GMA 950, WOWko mi jelo na GMA900 (v ramci moznosti by se dalo rict slusne - mam pocit ze stredni detajly)
Sám jsem o tomhle nb uvažoval (snad ještě i uvažuju :notsure), ale to vím, že bych ho měl na net a office práci. GMA 950 nebude moc herní grafika, notabene na WoW... o požitku ze hry ani nemluvě :D
Rychlost 115 kb/s na WoW stačí, horší to je s pingem. U toho GPRS docela kolísá v závislosti na oblasti (signálu) a vytížení sítě, u mě doma to bylo nehratelné, ale znám pár lidí co s tím hrají, sice mají občas lagy, ale hrát se stím dá.
[QUOTE=NHKG;112083]Rychlost 115 kb/s na WoW stačí, horší to je s pingem. U toho GPRS docela kolísá v závislosti na oblasti (signálu) a vytížení sítě, u mě doma to bylo nehratelné, ale znám pár lidí co s tím hrají, sice mají občas lagy, ale hrát se stím dá.[/QUOTE]
sorry ale tu de spíš o grafiku bych řekl :D
Já bych řekl že relativní šance tu je, já wow jel teda na X3100 ale na té 950 by to mělo jít asi taky
sorry ale tu de spíš o grafiku bych řekl :D
Já bych řekl že relativní šance tu je, já wow jel teda na X3100 ale na té 950 by to mělo jít asi taky