Zaklínač v 1.3
ide vám to spustiť cez mini image? lebo mne to po nainštalovani patchu 1.3 nejde.neviete ako to rozchodiť?
ja to odehral na 1.2a takze sem to nezkousel, ale asi bdues muset pockat na novej crack/miniimage pro tenhle patch ;)
nj to si musis pockat nez vyjde novej crack, ja ho jeste nevidel, ale rozhodne tohle nepatri sem, pac to zavani warez ;)
Třeba má problém jako jsem měl já...
Jedna z mých originálních her - GTA: Vice City... Tak dlouho jsem pařil s CDčkem v mechanice, až jednoho dne skončilo takhle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Proto je moje krabička doplněna o to ošklivé bíle CD s výryvkem Verbatim...
A od té doby radši hážu hry, který chtěj Play disk, do virtuální mechaniky...
Jedna z mých originálních her - GTA: Vice City... Tak dlouho jsem pařil s CDčkem v mechanice, až jednoho dne skončilo takhle:
Proto je moje krabička doplněna o to ošklivé bíle CD s výryvkem Verbatim...
A od té doby radši hážu hry, který chtěj Play disk, do virtuální mechaniky...
A dalsi vyhoda: Nehuci ti mechanika. Nektery cd nebo dvd jsou fakt strasny. (asi nevyvazeny) ted jsem instaloval drviery k joysticku od logitechu a mel jsem strach ze se mi rozpadne pocitac, jak to vibrovalo.
[QUOTE=mstejska;126966]A dalsi vyhoda: Nehuci ti mechanika. Nektery cd nebo dvd jsou fakt strasny. (asi nevyvazeny) ted jsem instaloval drviery k joysticku od logitechu a mel jsem strach ze se mi rozpadne pocitac, jak to vibrovalo.[/QUOTE]
OT: ja mam sice skrin starou a hroznou, ale pomoci kousku novin a podobne mi ani pri pouzivani mechaniky nevibruje ;)
jinak sel sem z verze 1.0 na 1.3 a v Trade Quarter se mi rozhodne zvysilo FPS, skvele;)
OT: ja mam sice skrin starou a hroznou, ale pomoci kousku novin a podobne mi ani pri pouzivani mechaniky nevibruje ;)
jinak sel sem z verze 1.0 na 1.3 a v Trade Quarter se mi rozhodne zvysilo FPS, skvele;)